Quantcast

http://picasion.com/

Καυτές... κάλπες στην Ημαθία

Παράλληλα με τις θερμοκρασίες του Ιουλίου κινείται το προεκλογικό σκηνικό στην Ημαθία. Τα... πόδια των υποψηφίων έχουν πάρει φωτιά από τις αλλεπάλληλες και -πάνω από όλα- απαραίτητες επισκέψεις και συναντήσεις των τελευταίων ημερών, κάτω από τον καυτό ήλιο του
καλοκαιριού και τον υδράργυρο που δεν λέει να πέσει... Ανάλογη θα είναι η εικόνα και ανήμερα των εκλογών, στις 7 Ιουλίου, όπου πέρα από την αγωνία, οι υποψήφιοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις υψηλές θερμοκρασίες έξω από τα εκλογικά κέντρα. Σε όλο τον νομό το θερμόμετρο θα είναι ζεστό, όπως καυτές θα είναι και οι εξελίξεις στο πολιτικό μέτωπο.

Ο καιρός στις Εθνικές Εκλογές 2019

Σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει την προσεχή Κυριακή πάνω από τους 35 βαθμούς κελσίου. Συγκεκριμένα στη Βέροια, ανήμερα των εκλογών, η θερμοκρασία προβλέπεται να ανέβει στους 36 βαθμούς στις 15:00 και στους 35 βαθμούς κελσίου στις 18:00. Στη Νάουσα η Κυριακή θα είναι ζεστή, με 35 βαθμούς στις 15:00 ενώ τέλος στην Αλεξάνδρεια ο υδράργυρος θα φτάσει τους 35 βαθμούς κελσίου στις 12:00 και τους 37 βαθμούς στις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ