Quantcast

http://picasion.com/

Με υψηλές προσδοκίες και πίστη για την επόμενη μέρα ο Τάσος Μπαρτζώκας

Όταν τον Ιανουάριο του 2015 ο Τάσος Μπαρτζώκας κατέβαινε για πρώτη φορά στις εκλογές, λίγοι περίμεναν τόσο εντυπωσιακό ντεμπούτο, με το κοντέρ να φτάνει σχεδόν τις 7.000 ψήφους. Στα 4,5 χρόνια που πέρασαν δούλεψε σκληρά και ήταν πάντα παρών, με πολιτικές παρεμβάσεις, με τοποθετήσεις,
ακόμα και με αντιπαραθέσεις με κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία του σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες πολιτών με δίκαια αιτήματα. 

Στις επερχόμενες εκλογές ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την εκλογή, που θα δικαιώσει την όλη προσπάθεια και παρουσία του. Ο γνωστός δικηγόρος κατεβαίνει και πάλι στον λαό, όχι μόνο με τη «μαγιά» των 7.000 ψήφων, αλλά και με την αυξημένη αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από τη δράση του στο διάστημα που μεσολάβησε.

Οπαδοί και στενοί του συνεργάτες δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους για μια εντυπωσιακή επίδοση σε αριθμό ψήφων και την πίστη τους για εκλογή και μάλιστα σε καλή θέση.

Ήρθε η ώρα για τον Μπαρτζώκα; Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

3 σχόλια:

  1. Καλά τα λες Βεροιώτη. Ο Τάσος ήταν παντού, αξίζει την στήριξη μας και θα την έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύουμε σε αυτο το καλο παιδι!!!
    Θα εκλεγεί κ θα κανει τη διαφορα στη μετέπειτα πορεία του!!!
    Ειναι παιδι με αξίες κ ηθική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθε η ωρα για Νέα Γενιά στη Βουλή!!!
    Πολυ καλός ο Μπαρτζωκας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ