Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έντονες αντιδράσεις στη Βέροια για την υπουργοποίηση του Χρυσοχοΐδη

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των τοπικών στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία, μετά την υπουργοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πολιτικός με καταγωγή από το Νησί, που υπήρξε για πάνω από 20 χρόνια Βουλευτής Ημαθίας «κούνησε μαντήλι»
στους συντρόφους του και συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση της ΝΔ ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Να υπενθυμίσουμε πως η αντίδραση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά ήταν άμεση και τον διέγραψε από το κόμμα. Όπως είναι λογικό, μια τέτοια πολιτική απόφαση, δεν έμεινε ασχολίαστη και από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις, του άσκησαν σφοδρή κριτική. 

Την αρχή έκανε ο πρώην Βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου, ο οποίος μίλησε για μπέσα και αξιοπρέπεια, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα παλιό στάτους του κ. Χρυσοχοΐδη στα social media, που έλεγε τυχοδιώκτες όσοι αποχωρούσαν από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στην συνέχεια υπήρξε αντίδραση από τον  Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστα Ασλάνογλου, ο οποίος τόνισε: «Υπουργός του Μητσοτάκη ο Χρυσοχοιδης. Έναν ακόμη...Τολκα δίνει η Ημαθία. Ντροπή, κρίμα»!


16 σχόλια:

  1. Ζητείται υπάλληλος για υγιή επιχείρηση στο τμήμα πωλήσεων. Για 7ήμερη απασχόληση μισθός πολύ καλός (320€). Υπερωρίες δεν πληρώνονται, αντί αυτού δίνονται κουπόνια για τις κατα τόπους λαϊκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ακούγεται η δουλειά, σίγουρα όχι η καλύτερη αλλά είναι μια αρχή, για κάποιον που θέλει να δουλέψει, φτάνει να έχει ένσημα. Πάντως όχι για εσένα (βολεμένε δημόσιε υπάλ/λε που βολεύτικες με μέσον) που δεν έμεινες ποτέ άνεργος, να μην έχεις χρήματα ούτε για ψωμί.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΔΗΚ.ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε που ο θανασακης μπορει να κανει κ κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή είναι να κυκλοφορείς αμαξαρα με βουλγαρικές πινακίδες για να μην πληρώνεις μια στην Ελλάδα. Όταν νομοθετεις, νομοθετεις για όλους όχι μόνο για τους άλλους. Και ο Υπουργός είπε κάτι χθες, είμαστε όλοι αστυνομικοί και πυροσβεστες, κατέταξε δηλαδή τον εαυτό του μέσα στα σώματα. Τι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσα δεν φτάνει η αλεπού ... Τον είχε στον πάγο η Φώφη κάποιος είδε ότι μπορεί να προσφέρει ο Χρυσοχοΐδης είναι κακό? Προκόπη και συμμάζεμα θέλουμε ανεξάρτητου υπουργού. Να γίνεται προτα κόμμα στο κιναλ και μετά σηκωστε και μουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μητσοτακης απο οτι φαινεται εκανε μια κυβερνηση υπερκοματικη με οτι καλυτερο υπηρχε .
    Συγχαρητηρια στον συντοπιτη μας Μιχαλη Χρυσοχοιδη γιατι το αξιζε
    Η Γενηματα αφου του εκλεψε την εδρα το 2015 ας μεινει με οσους της εμειναν
    Εδιωξε και το Βενιζελο για να παρει ψηφους συριζαιους!
    Μαλλον θα την αρμεξει τωρα ο Τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ὁ τύπος πού διαβεβαίωσε πώς ἐξερράγη τυχαῖα ἡ στρακαστροῦκα στά χέρια τοῦ Σάββα Ξηροῦ, ἀλλά συνεχάρη γιά τήν ἐξάρθρωσι τῆς 17Ν τήν ὑφ' ἑαυτόν ἡγεσίαν τῆς Ἀστυνομίας·
    ὁ ἄνθρωπος ὅστις ἐδήλωσεν ἀνερυθριάστως ἀπό τηλοψίας ὅτι τήν «πολιτική εὐθύνη (sic) γιά τίς δολοφονίες ἀνέλαβε ὁ κ ύ ρ ι ο ς (sic) Κουφοντίνας». Νά τόν χαίρωνται οἱ Νεοδημοκράται ψηφοφόροι, τούς ἀξίζει.
    Ἡμεῖς τί πταίομεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν θα μιλάτε για τον Χρυσοχοϊδη κηφήνες του ΠΑΣΟΚ στην Βέροια, θα κάθεστε προσοχή.. Μιλάει και ο ανεπάγγελτος Ασλάνογλου.. Πατσίκα κηφήνα δεν φαντάζομαι να το ανεβάσεις αυτό.. γελάω ρε απατεώνες μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραιτηση του αποτυχημενου Γραμματεα του ΚΙΝΑΛ βεροιας που ευθυνεται για την μεγαλη ηττα στην Ημαθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ ούτε Νέα Δημοκρατία, αλλά θεωρώ πως ο Χρυσοχοίδης θα φέρει αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ακούτε εδώ στο τοπικό ΚΙΝΑΛ ; Κομματάρχες και ιστορικά στελέχη της παράταξης ; Εσείς φταίτε για αυτήν την κατάντια. Τόσα χρόνια κοιτούσατε τον εαυτό σας και τους δικούς σας. Στρώσατε το κόμμα στα μέτρα σας. Πιέστε τώρα το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Οι παραιτήσεις και η απομόνωση είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσάμπα τα λέτε ρε παιδιά, δεν ιδρώνει το αυτί τους, είναι όλοι χοντρόπετσοι, έτσι επιβιώνουν τόσα χρόνια. Τα ξέρουν όλα αυτά, τα παίρνουν τα μηνύματα του κόσμου, δεν φεύγουν όμως γιατί θα χάσουν την "κουτάλα". Αν τους ενδιέφερε το κόμμα θα πίεζαν για την εξέλιξή του. Περιμένουν το ΚΙΝΑΛ να γίνει ρυθμιστής κάποιας κατάστασης στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, για να βολευτούν, να έχουν ρόλο, πολιτική παρουσία και δύναμη. Δεν έχουν κάτι άλλο, τα παίζουν όλα για όλα. Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  13. Βιάστηκε η Γεννηματά να τον διαγράψει.θα μπορούσε να το χειριστεί με διπλωματια προς όφελος του ΚΙΝΑΛ. Η επιλογή του δείχνει ότι επί ΠΑΣΟΚ είχαμε την καλύτερη διαχείριση του συγκεκριμένου υπουργείου. Αυτό έπρεπε να τονιστεί από την φωφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιτέλους, και η Εύα Καϊλή θέτει θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ!
    Τώρα ξύπνησε και αυτή ; Ο Χρυσοχοϊδης τα είπε πολλά χρόνια πριν.
    Εμείς οι απλοί πολίτες, σας το λέμε χρόνια τώρα, τα Μεγαλοστελέχη τώρα το κατάλαβαν, τα μικροστελέχη (τοπικά) ακόμη.......
    Μάλλον περιμένουν "γραμμή" από τα κεντρικά.
    Αναμείνατε στο ακουστικό σας, είστε σε γραμμή προτεραιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ