Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας σε... τίτλους

Με ρεκόρ συνεδρίασης 45 λεπτά, αποχαιρετισμούς και γεύση από Κλεισθένη!
Η 15η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας για το 2019 ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, απόγευμα Τετάρτης 3 Ιουλίου στο Δημαρχείο της πόλης. Κατακαλόκαιρο, με το θερμόμετρο έξω να δείχνει 37
βαθμούς, η συνεδρίαση ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση -μήπως και εμφανιστεί κανένας ακόμα- με οριακή πλειοψηφία, με δικαιολογημένες λόγω ασθένειας ή εργασίας απουσίες και αδικαιολόγητες, μάλλον λόγω καύσωνα. Με το μυαλό να ταξιδεύει στις θερινές διακοπές, καθώς πρόκειται για την προτελευταία συνεδρίαση πριν τη διακοπή των συνεδριάσεων, οι επικεφαλής των παρατάξεων -οι δυο δηλαδή που ήταν παρόντες- και ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι πήραν το λόγο στην προ ημερησίας διάταξη, καταθέτοντας απόψεις για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.
Τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Εύηχη Πόλη αλλά και σε αυτούς που έτρεξαν για να ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με επιτυχία, συνεχάρη ο Αντώνης Καγκελίδης, που όπως είπε, μετά τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία, η Βέροια ξανακούστηκε πανελλαδικά. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους Βουλευτές της Ημαθίας, ενώ προειδοποίησε -προς κάθε ενδιαφερόμενο- πως είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν πως πέρασε το θέμα με τη Μακεδονία. «Θα έχουμε θερμές εκδηλώσεις. Να μας περιμένουν. Θα είμαστε απένταντί τους».
Καλύτερες από ποτέ χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης ο Νίκος Μπέκης, που αποχαιρέτισε δια παντός τα έδρανα. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το δήμο Βέροιας», αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να μην είναι εκ νέου υποψήφιος. Ζήτησε μάλιστα άδεια για το υπόλοιπο της θητείας, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να βρίσκεται στην Κρήτη. «Χάρηκα με τις εμπειρίες που αποκόμισα και την αίσθηση όποιας προσφοράς από τη θέση αυτή. Καλή επιτυχία σε όσους εκλέχθηκαν», είπε κλείνοντας.
Το παράπονό του για τους χαμηλούς προεκλογικούς τόνους στη Βέροια, εξέφρασε ο Σάκης Αποστολόπουλος, λέγοντας πως σιωπητήριο στρατοπέδου, παρά προεκλογική περίοδο θυμίζει. «Κάποτε το πολιτικό θερμόμετρο έβραζε όσο πλησίαζαν οι εκλογές. Σήμερα τίποτα δε θυμίζει εκείνες τις ημέρες. Δε σημαίνει ότι εκπολιτιστήκαμε. Γίνεται προσπάθεια απολιτικοποίησης της Ελλάδας και ενεργούμε λες και είμαστε σε φάση σιωπητηρίου σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων». 
Τέλος, τις ευχές του για καλή επιτυχία θέλησε να δώσει και ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ειδικά στα πρόσωπα που πέρασαν από την αυτοδιοίκηση και σήμερα είναι υποψήφιοι Βουλευτές. Κατά τα άλλα, στο πρώτο θέμα πήραμε μια... γεύση από «Κλεισθένη», καθώς δεν κατάφερε να περάσει λόγω μη ομοφωνίας, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα που πέρασαν ομόφωνα και σε χρόνο ρεκόρ στα χρονικά αυτής της θητείας... Συνεδρίαση μόλις 45 λεπτών!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ