Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φίλιππος Βέροιας: «Προτεραιότητα να βρεθεί λύση…»

Στο χθεσινό ρεπορτάζ για την κατάσταση στον Φίλιππο Βέροιας (δείτε εδώ), ήρθε να προστεθεί επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, με την οποία τονίζεται ότι γίνεται προσπάθεια για να υπάρξει νέα διοικούσα επιτροπή στο τμήμα χάντμπολ. Όπως γίνεται αντιληπτό ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς ήδη έχει
ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και προς το παρόν ο Φίλιππος έχει μόνο απώλειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας όλων των τμημάτων του Φιλίππου ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς παράγοντες της κοινωνίας της πόλης μας με σκοπό την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος χάντμπολ απο αυτούς.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η διοίκηση υποσχέθηκε πλήρη αυτονομία και οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί, όπως εξάλλου γίνεται και στα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα του ιστορικού συλλόγου μας.

Επίσης ο Πρόεδρος συναντήθηκε αρκετές φορές και με εκπροσώπους των παλαιμάχων αθλητών χάντμπολ του Φιλίππου, οι οποίοι εγγυήθηκαν και υποσχέθηκαν κάθε βοήθεια σε οποιαδήποτε διοικητική επιτροπή αναλάβει τις τύχες του ανδρικού τμήματος χάντμπολ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι δίπλα στο ιστορικότερο τμήμα του συλλόγου όταν τους ζητηθεί. Η προτεραιότητα της κεντρικής διοίκησης είναι να βρεθεί άμεση λύση στο ιστορικό τμήμα του χάντμπολ και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Για το ΔΣ του Φιλίππου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Φύκατας
Ο Γενικός Γραμματεας : Γρηγόρης Παπαϊωάννου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ