Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσφορές εβδομάδας από το κρεοπωλείο «Φάρμα Κουτσιώφτη»

Ζεστά μαγειρευτά από 2€
Το κρεοπωλείο «Φάρμα Κουτσιώφτη» θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκρισή του, συνεχίζει τις προσφορές και γι΄αυτήν την εβδομάδα!
-Βόειος κιμάς παραγωγής μας 6,99€/kg
-Κοτόπουλο 2,90€/kg
-Λουκάνικο ανάμικτο
4,80€/kg
-Κιμάς ανάμικτος 5,99€/kg

Επωφεληθείτε των προσφορών μας είτε τηλεφωνικά στο 2331071823 με παράδοση στον χώρο σας ή ελάτε από το κατάστημά μας Κεντρικής 123 και βρείτε περισσότερες ημερήσιες προσφορές. 

ΖΕΣΤΗ ΓΩΝΙΑ

✔️Μπιφτέκια 2€/μερίδα 

✔️Σουτζουκάκια 3€/μερίδα

Και ποικιλία ημερήσιων πιάτων.




Και για τους λάτρεις του μοσχαρίσιου κρέατος, προτείνουμε το μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ Ω3. Αποκλειστικά στο κρεοπωλείο ¨ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ¨, Κεντρικής 123 θα βρείτε το μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ Ω3, προϊόν υψηλής ποιότητας.

Και γιατί ΑΡΩΜΑ Ω3?

Το μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ Ω3 είναι ένα προϊόν πολυετούς έρευνας και καινοτομίας του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του τμήματος κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ», την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μονάδα εκτροφής βοοειδών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Ένα προϊόν, αποτέλεσμα της διαρκής αναζήτησης της «Φάρμας Κουτσιώφτη» για την εξέλιξη του βόειου κρέατος. Το κρέας προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι Charolais - Aubrac, Limousin και black Angus. Τα ταυρίδια εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μίγμα βοτάνων της ελληνικής γης όπως λιναρόσπορος, ρίγανη, δυόσμος, βασιλικό κτλ., πλούσια σε φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το μίγμα αυτό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ΟΒΙ). Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα, 6 φορές πλουσιότερο σε Ω3 λιπαρά οξέα, απαραίτητα στη καθημερινή διατροφή τόσο των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών.

Ζητήστε το με το όνομά του ΑΡΩΜΑ Ω3 και το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου ¨κομματιού¨ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Και για τους πιο ¨ψαγμένους¨… Μοσχαρίσιο κρέας ξηρής ωρίμανσης (DRY AGE). Δοκιμάστε το και αφεθείτε στην απόλυτη γεύση του μοσχαρίσιου κρέατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ