Quantcast

http://picasion.com/

Άνοιξαν πάλι οι ουρανοί στη Βέροια

Σε ένα γνώριμο τις τελευταίες ημέρες σκηνικό ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής οι Βεροιώτες. Σκοτάδι, καταχνιά, μαυρίλα, αστραπές, βροντές και ισχυρή βροχόπτωση, συνεχίζονται κανονικά για τέταρτη μέρα, μετατρέποντας το κατακαλόκαιρό μας σε φθινοπωρινό εφιάλτη! Τα φαινόμενα μπορεί να είναι
ηπιότερα σε σχέση με το βράδυ της 10ης Ιουλίου που προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές σε περιουσίες σε όλη την Ημαθία, εξακολουθούν όμως να δημιουργούν προβλήματα σε χωράφια, καλοκαιρινές επιχειρήσεις, εκδηλώσεις αλλά και τη διάθεσή μας. Η κάμερα του Θεολόγου Μαρμάγγελου κατέγραψε εικόνες από τη σημερινή νεροποντή στην πόλη της Βέροιας. Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αυτό ξαναπές το!

      Διαγραφή
    2. Ο κόμης Μητσοτάκουλας θα αναλάβει ως κύριο έργο, πάντα για το καλό μας, την νέα Ελλάδα, νέα εποχή, νέα τάξη πραγμάτων. Και όλα αυτά βέβαια ξέρουμε τα συμφέροντα τίνος λαού εξυπηρετούν που θέλουν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη.
      Ο νοών νοεiτω.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ