Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατεβαίνει υποψήφια Βουλευτής η Μπατσαρά; Τι λέει η ίδια;

Σενάρια επί σεναρίων διακινούνται στην παραπολιτική πιάτσα της Βέροιας, όσον αφορά τις εθνικές εκλογές και το ποιοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στη Νέα Δημοκρατία που δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να εκλέξει
τρεις βουλευτές, λόγω και του μπόνους των 50 εδρών. Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε έντονα το όνομα της Γεωργίας Μπατσαρά για υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια - Πρωτεύουσα Πόλη», παρά τις «πιέσεις» που δέχεται από υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, αρνήθηκε την τιμητική πρόταση. «Η Μπατσαρά δεν είναι για όλα» ήταν μάλιστα η ατάκα - απάντησή της σε σχετική ερώτησή μας σήμερα το πρωί για το αν θα ενδώσει στις πιέσεις για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

«Θα είναι πρόκληση και για την ίδια την κοινωνία. Ο λαός της Βέροιας τίμησε εμένα και το συνδυασμό μου με την ψήφο του, δίνοντάς μας ένα σεβαστό ποσοστό 40% για να τον εκπροσωπήσουμε στο δήμο», ανέφερε η κ. Μπατσαρά, παραμένοντας πιστή στο ρόλο που της έδωσε η κοινωνία της Βέροιας, να υπηρετήσει δηλαδή το δήμο από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ