Quantcast

http://picasion.com/

Έσκασε «βόμβα» - Έρχεται ο Sin Boy στη Βέροια!

200 στη στροφή και μπαίνω Βεροιαααααά
Να μην τον γνωρίζεις; Δύσκολα. Να μην έχεις ακούσει το «ΜΑΜΑ», το περιβόητο τραγούδι που εξαπλώθηκε σαν ιός στο διαδίκτυο; Αποκλείεται! Πως έκανε εξάλλου μέσα σε δύο μήνες κοντά 30.000.000 προβολές στο youtube. Ε, τώρα

ήρθε η ώρα να τον δεις και να τον ακούσεις και από κοντά, γιατί η «βόμβα»... έσκασε! Ο πασίγνωστος ράπερ Sin Boy παίρνει το «MAMA», το «Gigi» και τα εκατομμύρια views του και έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στη Βέροια. Τώρα αν θα έχει μαζί του και μέλη από την υπόλοιπη παρέα; MADCLIP, YPO κτλ; Ίδωμεν! Προς το παρόν κρατήστε πως η ημερομηνία έχει κλείσει και είναι στα μέσα Ιουλίου. Για το που; Μείνετε συντονισμένοι...

5 σχόλια:

  1. Εμφανίστηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο στο Holi fest Crete 2019. Πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω κείμενο:

    «Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!!!!

    Την Κυριακή λοιπόν, οι κόρες μου πήγαν στο colour festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά! Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς! Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει: «Μαύρο καπνίζεις;».

    Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει, ναι, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει!! Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντάσου υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν αυτόν τον γελοίο και τεμπέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γατακια..αν μπορουσαν ας κανανε 30 μυρια views
    , και θα σου λεγα εγω αν θελανε να γινουν γιατροι κσι δικηγοροι! Αλλα που..
    "Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να κανεις 30 εκατομυρια viws φιλε μου δεν σημαινει πως πρεπει να παροτρεινεις τα παιδια στην ηλικια των 12 και 15 γιατι αυτη ειναι η ηλικια η οποια τον ακουει να καπνιζουμε μαυρο και να παρατανε τα ονειρα τους διοτι αυτος δεν καταφερε να κανει στην ζωη του πραγματικοτιτα τα οποια ονειρα του και απετυχε γιατι δεν νομιζω να ονειρευοτανε για την ζωη του να τραγουδαει γελιους στιχους και να φυτευει χασις και να μπαινοβγαινει στι φυλακες

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ