Quantcast

http://picasion.com/

Μυστηριώδης Βεροιώτης έτρεξε από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο με 54.000 ευρώ

Νέες αποκαλύψεις από τα ισπανικά ΜΜΕ για την «επιχείρηση Οίκος», την υπόθεση με το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά η εφημερίδα «Confidencial» αποκαλύπτει ότι υπάρχει εμπλοκή ενός άνδρα από τη Βέροια, ο οποίος φέρεται να έφυγε από το σπίτι του Ραούλ
Μπράβο, λίγη ώρα πριν τη σύλληψη του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας και ο οποίος συνελήφθη και αυτός λίγο αργότερα… Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Confidencial» «στις 28 Μαΐου οι αστυνομικές Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο και είδαν έναν μαυροντυμένο άντρα να φεύγει τρέχοντας από το κτίριο. Ο φυγάς, ο οποίος σε πρώτη φάση διέφυγε, αλλά βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση. 

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η αστυνομία τον εντόπισε, έψαξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε κι εκεί βρέθηκε μία τσάντα που περιείχε 54.400 ευρώ. Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον Βεροιώτη πού είχε βρει αυτά τα χρήματα εκείνος απάντησε πως του τα είχε δώσει ο Ραούλ Μπράβο, χωρίς όμως εκείνος να γνωρίζει ότι η τσάντα είχε μέσα χρήματα». 

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι εν λόγω άνδρας γνώρισε τον Ραούλ Μπράβο στη… Βέροια (σ.σ. ο Ραούλ Μπράβο μετά τον Ολυμπιακό και τον Άρη, αγωνίστηκε στη «Βασίλισσα του Βορρά»), γιατί κατάγεται από εκεί. Πάντως αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα. Προσωρινά παραμένει κρατούμενος μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση του…

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όλοι αθώοι!! Όπως το μοντέλο που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ...''Εν οίδα ότι ουδέν οίδα''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ