Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπηρεσία ολιγοήμερης φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Σωσσίδειο Γηροκομείο

Μία πτέρυγα που εξυπηρετεί τους οικείους ηλικιωμένων που θέλουν να απουσιάσουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, υφίσταται εδώ και 4 χρόνια στο Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας. Πρόκειται για μία υπηρεσία που αφορά σε παραμονή και διαμονή ηλικιωμένων με φροντίδα και σίτιση, για όσο
διάστημα επιθυμεί το συγγενικό του πρόσωπο. Συνήθως, η υπηρεσία αυτή εξυπηρετεί ανθρώπους που θέλουν να απουσιάσουν το καλοκαίρι για διακοπές και να αφήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο έμπιστο προσωπικό του Γηροκομείου. Η παραμονή του ηλικιωμένου ξεκινά από τη μία μέρα και μπορεί να παραμείνει μέχρι και το διάστημα των δύο μηνών (σε πολλές περιπτώσεις και παραπάνω), προκειμένου το οικείο πρόσωπο να διευκολυνθεί. Το ποσό της παραμονής ορίζεται με βάση το μηνιαίο ποσό που καταβάλλουν όσοι παραμένουν μόνιμα στο Γηροκομείο, ενώ είναι απαραίτητο ο ηλικιωμένος να έχει μαζί του και τα φάρμακά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ