Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψαν το κοινό οι αδελφοί Τσαχουρίδη στην παράσταση «Μίκης ο Ευξείνιος»

24 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με «ευξείνια» προσέγγιση
Στο πλαίσιο των ΚΕ΄ Παυλείων, την Τρίτη 25 Ιουνίου το βράδυ στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική παράσταση «Μίκης ο Ευξείνιος» με αφορμή την επέτειο της εκατονταετηρίδας από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η μικτή Χορωδία μουσικής σχολής Δήμου Βόλβης και η μικτή Χορωδία του συλλόγου πολιτισμού Ιερισσού «ο Κλειγένης» υπό τη διεύθυνση του κ. Σταύρου Καραμάνη.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε το χρυσό μετάλλιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων στον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, καθώς και τα αναμνηστικά στις χορωδίες. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος. Δείτε φωτογραφίες:















 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ