Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Τα προϊόντα μας τίθενται εν αμφιβόλω λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Για τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως ο θησαυρός της εύφορης γης του τόπου μας, οι επωνυμίες των προϊόντων μας, δηλαδή η ίδια η ταυτότητά μας τίθενται
πλέον εν αμφιβόλω στο διεθνές περιβάλλον λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Υπέροχα μακεδονικά αγροτικά προϊόντα. Ο θησαυρός της εύφορης γης του τόπου μας. Πεντανόστιμα και λαχταριστά, χάρη στον ιδρώτα και το μεράκι του αγρότη μας. Δυστυχώς με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι Έλληνες παραγωγοί βλέπουν με βαθιά απογοήτευση να τίθενται εν αμφιβόλω στο διεθνές περιβάλλον οι επωνυμίες των προϊόντων μας, δηλαδή η ίδια η ταυτότητά μας. 

Ως ΝΔ, υπογραμμίζουμε την απόλυτη ανάγκη προστασίας των Μακεδονικών αγροτικών προϊόντων μας. Καταδικάζουμε απερίφραστα την εκχώρηση κεκτημένων από μία Συμφωνία - ντροπή, που τινάζει στον αέρα τη χρήση των εμπορικών επωνυμιών από τις επιχειρήσεις μας και σηματοδοτεί όχι μόνο τεράστια εμπορική απώλεια γι΄αυτές και συνολικά για την ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως εγείρει μέγιστο ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ