Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επισκέψεις και επαφές του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στα Πιέρια, στον Τρίλοφο, με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη έγινε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τους κατοίκους των χωριών των Πιερίων (Πολυδένδρι, Σφηκιά, Ριζώματα, Δάσκιο) κατά τη διάρκεια της χθεσινής του προεκλογικής περιοδείας στην περιοχή. Ο κ. Τσαβδαρίδης δέχθηκε πολλές ευχές για καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα και ανέπτυξε διάλογο με τους κατοίκους τόσο για τα προβλήματα των Πιερίων όσο και για τις προοπτικές του τόπου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι επιτακτική η ανάγκη να ακουστεί στη Βουλή η φωνή του απλού πολίτη της ελληνικής περιφέρειας, που νιώθει έντονη την περιθωριοποίηση και την αδιαφορία από το κράτος.
Γενική διαπίστωση των κατοίκων ήταν ότι ο οικονομικός και κοινωνικός μαρασμός της χώρας και της Ημαθίας πρέπει να πάρει τέλος. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ο κ. Τσαβδαρίδης επισήμανε ότι η Ημαθία πρέπει να μετεξελιχθεί από ουραγό στις εξελίξεις σε Νομό- πρωταγωνίστη με πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν την αγροτική οικονομία της περιοχής και θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο αγροτουρισμός, ο θρησκευτικός και ο περιπατητικός τουρισμός.

Στο 7ο Αντάμωμα Τριλοφιωτών
Μία πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδια, παράδοση. Το 7ο Αντάμωμα των Τριλοφιωτών, που διοργάνωσε ο ιδιαίτερα δραστήριος Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Ο Αριστοτέλης» στέφθηκε και αυτό από απόλυτη επιτυχία. Πλημμυρισμένο με κόσμο το Αριστοτέλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Τριλόφου πέρασε το μήνυμα ότι ο τόπος μας ζει, εμπνέεται και φυλάττει ως κόρην οφθαλμού μέσα στην καρδιά του τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά του, που καθορίζουν εξάλλου την ίδια του την ιδιαίτερη ταυτότητα.
Ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλες και όλους για τα καλά τους λόγια και τις θερμές ευχές τους προς το πρόσωπό μου. Μου δίνουν νέο κουράγιο και βαθιά ικανοποίηση να συνεχίσω την προσπάθειά μου με αμείωτη ένταση.

Ο Λάζαρος με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Μαζί με μέλη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Η ομάδα άμεσης επέμβασης απέναντι στην εγκληματικότητα.
Η πρώτη εγγύηση για την ασφάλεια του πολίτη.
Οι συνθήκες εργασίες τους λίαν επικίνδυνες.
Οι τραυματισμοί εν ώρα καθήκοντος συχνοί. Διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να μην κινδυνεύει η δική μας ζωή.
Απαραίτητη η ενίσχυση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη νέα εποχή με Κυβέρνηση τη ΝΔ.
Πολλαπλασιασμός της αστυνόμευσης στις γειτονίες, προμήθεια νέου, σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (μηχανές, αλεξίσφαιρα, κράνη, στολές) και διευκόλυνση του έργου της αστυνομίας επ’ ωφελεία του πολίτη.
Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι πιο επιτακτική από ποτέ!

2 σχόλια:

  1. μόνο εσύ μπορείς να στρώσεις τα πράγματα!! κάντε δυνατό αγώνα να δικαιωθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο δυνατός από ποτέ! Μπράβο Λάζαρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ