Quantcast

http://picasion.com/

Η Τροχαία Βέροιας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο

Στο πλαίσιο Σχολικών Δραστηριοτήτων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, η Διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές, υποδέχθηκαν το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019 στο σχολείο τους, Αστυνομικούς της Τροχαίας Βέροιας, όπου μέσα από το παιχνίδι, έμαθαν στα παιδιά πως να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την ευαισθητοποίηση των μαθητών του Σχολείου πάνω σε θέματα ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς τους, σαν πεζοί, αλλά και σαν μελλοντικοί οδηγοί. Έγινε παρουσίαση με απλό και κατανοητό τρόπο και με τη συνοδεία πλούσιου εποπτικού υλικού και προσομοιωτή, ενώ ακολούθησαν από μέρους των μαθητών πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και δραστηριότητες.

Η Διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το τμήμα Τροχαίας Βέροιας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα - αίτημά τους, για ενημέρωση των μαθητών μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.


3 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά, αλλα η ασφάλεια των παιδιών του 10ο δημοτικού σχολείου πετυχαίνεται μόνο με τον αποκλεισμό της διέλευσης οχημάτων απο την οδό ρωμάνου διογένη που είναι και η είσοδος του σχολείου κατα την προσέλευση και αποχώρηση τους. Η Δ/νση του σχολείου να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχε προτείνει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πριν λίγα χρόνια, αλλά οι γονείς δεν ήθελαν να περπατήσουν τα 30 μέτρα της Ρωμανού Διογένη για να αφήνουν τα παιδιά τους στην είσοδο του σχολείου, προφανώς λόγω τεμπελιάς. Προτιμούσαν φαίνεται να κινδυνεύουν τα παιδιά που ανέβαιναν πεζά, από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και να εισπνέουν τα καυσαέρια τους. Δυστυχώς αυτοί είμαστε.

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη δράση μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ