Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με τριήμερες σούβλες στα Ασώματα!

Μερακλίδικα και ποιοτικά... «Όπως Παλαιά»!
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε, πολλοί είναι αυτοί που ετοιμάζονται για την πρώτη τους βουτιά, άλλοι πάλι οργανώνουν την παραμονή τους στην πόλη. Για εσάς του η παραλία φαντάζει ακόμα μακρινή, τα Ασώματα, το «Όπως Παλαιά» και οι σούβλες του είναι για όλους κοντά! Και γι' αυτό το καλοκαιρινό και ζεστό τριήμερο, έχει ετοιμάσει από όλα τα μερακλίδικα, με την ψησταριά να γυρίζει πολλές σειρές με σούβλες!

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, οι σούβλες του «Όπως Παλαιά» θα ανάψουν με κεμπάπ, αρνί και κοκορέτσι! Και φυσικά με όλες τις επιλογές από τον κατάλογο, με μεγάλη ποικιλία σε ψητά της ώρας, σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, λουκάνικα και μπριζόλες, εκλεκτά πιάτα για τσιπουρομεζέ, για να τσιμπήσετε με την παρέα, σαλάτες και συνοδευτικά. Απολαύστε τα όλα με ένα τσίπουρο ή μια παγωμένη μπύρα, στο μπαλκόνι του «Όπως Παλαιά», με την κορυφαία ποιότητα που γνωρίζουμε και τις τιμές που μας αρέσουν!

Θέλετε να κάνετε κράτηση; Καλέστε στο 2331091173
Την ψησταριά «Όπως Παλιά» θα τη βρείτε στα Ασώματα, απέναντι από το Σχολείο και την Εκκλησία.

Όλα τα είδη προσφέρονται και σε πακέτο.
Κάθε Τρίτη κλειστά
Τηλέφωνο 2331091173

Ψησταριά «Όπως Παλιά»
Κώστας Κρομμύδας
Ασώματα Βέροιας
τηλ. 2331091173
facebook ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ