Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με κρεατοσκευάσματα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού έφτασε, η θερμοκρασία αναμένεται να είναι ανεβασμένη και κάποιοι ίσως ετοιμάζονται για την πρώτη εξόρμηση για βουτιά. Κάποια άλλοι πάλι, θα περάσουν το τριήμερο στην πόλη, είτε για δουλειά είτε για ξεκούραση. Για όλους έχει προνοήσει το κρεοπωλείο
«Ειλικρίνεια», που ετοίμασε πεντανόστιμες κρεατοδημιουργίες είτε για το φούρνο, είτε για το τηγάνι, είτε για την ψησταριά. Έτοιμες λύσεις με διάφορα είδη κρέατος, που με μηδέν προετοιμασία, γιατί την έχει κάνει όλη το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», θα έχετε νόστιμα και ευφάνταστα πιάτα, ή κρέατα - λουκούμια που θα απογειωθούν στα κάρβουνα. 

Παϊδάκια προβατίνας, τηγανιά κότας με μουστάρδα, αρωματικές σεφταλιές, μπσχαρίσιες μπριζόλες, μπιφτέκια κότας, τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο, λουκάνικα χωριάτικα χειροποίητα και αρωματικά, σουτζουκάκια πολίτικα, χοιρινές πανσέτες, μπούτι κοτόπουλο με κουρκουμά, κοντοσούβλι κοτόπουλο, μπριζολίνια χοιρινά, καρέ από πρόβατο γεμιστό για τη γάστρα και πολλές ακόμα επιλογές.


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ

Τορτίγια γεμιστή με κοτόπουλο

Κοντοσούβλι κοτόπουλο




Μπριζολίνια χοιρινά

Παϊδάκια του Βοσκού (προβατίνα)



Καρέ από πρόβατο γεμιστό για γάστρα 



Τηγανιά κότας με μουστάρδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ