Quantcast

http://picasion.com/

Τρία κόλπα για να γλυτώσετε από τις μύγες στο σπίτι

Χρήσιμες συμβουλές
Ένα από τα πιο συχνά και ενοχλητικά προβλήματα του καλοκαιριού είναι οι μύγες που μερικές φορές μάταια προσπαθούμε να κρατήσουμε μακριά από το σπίτι και ταλαιπωρούν αλλά και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία όλης της οικογένειας. Υπάρχουν ωστόσο φυσικές και ταυτόχρονα
αποτελεσματικές λύσεις να τις κρατήσετε μακριά. Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς επισκέπτες του καλοκαιριού...

Ξεγελάστε τις με μια σακούλα νερό

Χρησιμοποιήστε μια διαφανή πλαστική σακούλα και γεμίστε τη με νερό μέχρι τη μέση. Δέστε την καλά και κρεμάστε την στις μπαλκονόπορτές σας.

Θα παρατηρήσετε ότι καμιά μύγα δεν θα πλησιάσει μέσα στο σπίτι σας. Οι μύγες ουσιαστικά δεν καταλαβαίνουν πως το εμπόδιο που βλέπουν μπροστά τους είναι μια πλαστική σακούλα.

Πιο συγκεκριμένα οι ειδικοί τονίζουν πως η πλαστική σακούλα στα μάτια τους μοιάζει με έναν μεγάλο ιστό αράχνης τον οποίο δεν πλησιάζουν για κανένα λόγο.

Φτιάξτε ένα μυγοαπωθητικό με λεβάντα

Η μυρωδιά της λεβάντας απωθεί τις μύγες. Πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα και βουτήξτε το μέσα σε έλαιο λεβάντας. Βάλτε το ύφασμα μέσα σε ένα τενεκεδένιο κουτάκι με καπάκι και αφήστε το εκεί για 24 ώρες.

Όταν περάσει η ώρα αφαιρέστε το καπάκι και βάλτε το τενεκεδένιο κουτάκι σε ένα σημείο όπου έχετε παρατηρήσει πολλές μύγες.

Λεμόνι με γαρύφαλλο

Πρόκειται για μία μυρωδιά που απεχθάνονται οι μύγες. Κόψτε δύο λεμόνια στη μέση και καρφώστε πάνω τους γαρύφαλλα. Έτσι, θα αποκτήσετε ένα διακοσμητικό στην κουζίνα που μυρίζει ευχάριστα αλλά διώχνει τις μύγες.

4 σχόλια:

  1. Αφού απαλλαχτήκαμε από τις μύγες και ένα κόλπο για να απαλλαγούμε από τους ανίδεους πολιτικούς. Αξιολογήστε τα βιογραφικά τους, επιδιώξετε να μην είναι παιδιά του "κομματικού ή του συνδικαλιστικού σωλήνα" και μην διαλέγετε κάποιον απλά διότι τον γνωρίζετε εξ όψεως. Ψάξτε ποιοτικά τον καθένα. Μόνο τότε ίσως σώσετε τα παιδιά σας (διορισμούς μην περιμένετε από κανένα δεν μπορούν) , αφού εσείς είστε ήδη καταδικασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος πιστεύει ότι η ικανότητα ,ακόμη και η πρόθεση κάποιου βουλευτή, οτι μπορεί να αλλάξει την μοίρα και την καθημερινότητα των πολιτών μιας χώρας που χρωστάει το 180% του ΑΕΠ της, να μην σηκωθεί από κρεββάτι.Αλλοι παίρνουν χάπια και δε τα καταφέρνουν να κοιμηθούν.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ( ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ. "ΒΑΡΙΑ" ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35-40 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ Ε.......

      Διαγραφή
  2. Λυπάμαι φίλοι μου αλλά χωρίς πραγματικές γνώσεις (καλά βιογραφικά) και ανθρώπινη ευαισθησία (να μην είναι παιδιά του "κομματικού ή του συνδικαλιστικού σωλήνα"), μην περιμένετε σωτηρία. Με αμόρφωτους πολιτικούς και "παιδιά του "κομματικού ή του συνδικαλιστικού σωλήνα" μην περιμένετε σωτηρία. Σε αυτό το χάλι φτάσαμε με τους μορφωμένους "του "κομματικού ή του συνδικαλιστικού σωλήνα". Εγώ ζητώ κάτι άλλο. Εσείς μείνατε μόνο στα βιογραφικά, δεν είπα μόνο βιογραφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ