Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έσκασε» το πρώτο... teaser από την ΚΕΠΑ - Μποφίλιου και Μαραβέγιας ανεβαίνουν στο Άλσος

Μόλις μια ημέρα πέρασε από την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Εύηχη Πόλη (σχεδόν ολοκλήρωση, καθώς η αναβληθείσα λόγω καιρού συναυλία του Μουσικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα) και ακόμα ηχούν στα αυτιά μας ο Μάλαμας, η Αρβανιτάκη και ο Κότσιρας, οι άρπες, τα τύμπανα και οι
κιθάρες... Και έτσι «ζεστοί» που είμαστε, η ΚΕΠΑ... ξαναχτύπησε, δίνοντάς μας ένα... teaser από το φετινό καλοκαίρι στο θέατρο Άλσους. Από παραστάσεις, οι πιο εμπορικές και αναμενόμενες, που έχουν ανακοινωθεί ήδη από το ετήσιο πρόγραμμα, είναι ο «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, η «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά, ο «Κατά Φαντασίαν ασθενής» του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και παιδικά θέατρα της Κάρμεν Ρουγγέρη και Ξένιας Καλογεροπούλου.

Από συναυλίες έχει προγραμματιστεί ήδη αυτή των ΤΑΚΙΜ με την Αρετή Κατιμέ, ενώ σήμερα η ΚΕΠΑ «πρόδωσε» αυτή της Νατάσας Μποφίλιου που θα έρθει με το alter ego της, τον δικό μας Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και αυτή του Κωστή Μαραβέγια.
Αναμένουμε την ανακοίνωση ολόκληρου του καλοκαιρινού προγράμματος για να ανηφορίσουμε και εμείς στο θέατρο Άλσους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ