Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (3/6 - 9/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται αυτή την Τρίτη 3 Ιουνίου 2019, δηλώνοντας το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου. Οι εξελίξεις του νέου φεγγαριού κορυφώνονται ως την Πανσέληνο που γίνεται στις 17 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και ολοκληρώνονται με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 2 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου. Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα σημαντικό μεταίχμιο το οποίο μας οδηγεί στις έκρυθμες στιγμές του καλοκαιριού! Τα νέα ξεκινήματα που γίνονται με αυτό το φεγγάρι, είναι γεμάτα θεωρία έτσι οι μέρες μας γεμίζουν ιδέες, συζητήσεις, σχέδια, λόγια, μετακινήσεις, προτάσεις, γνωριμίες, που ναι έχουν υψηλό όραμα, δεν έχουν όμως πρακτικές βάσεις. Είναι σημαντικό αυτό τον καιρό να αποφύγουμε την υπερβολή, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, την επιπολαιότητα αλλά και τον φανατισμό.

♈ Κριός

Γενικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνονται ευκαιρίες για να μπορέσεις να δεις άνοδο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Την άνοδο αυτή τη δέχεσαι από το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα το οποίο σου δίνει την δυναμική στα προσωπικά σου σχέδια. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση θα φέρει αρκετές συζητήσεις και επαφές με το οικογενειακό περιβάλλον! Ευνοούνται οι αποφάσεις οι οποίες όμως πρέπει να παρθούν και με συναίσθημα. Η Αφροδίτη από την Κυριακή θα είναι στους Διδύμους και από αυτή την θέση θα φέρει φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες. Το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την Κυριακή, μπορεί να κάνει κάπως θολή την κρίση σου, όμως η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεκινούν πιο ανέμελες στιγμές για τα αισθηματικά σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Ωστόσο η εβδομάδα σε ευνοεί να ανοίξεις την καρδιά σου, να βγάλεις από μέσα σου τα παράπονά σου, προκειμένου στην συνέχεια να πας ένα βήμα παρακάτω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά άκρως θετικά για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου όπου μπορείς να δεις άνοδο και εξέλιξη. Κινητοποιήσου, διεκδίκησε, ξεπέρασε τις ανασφάλειες και τα καλύτερα έρχονται! Αξιοποίησε τις νέες προτάσεις που σου προσφέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς για το ζώδιο σου, Ταύρε μου και όχι μόνο! Στο ξεκίνημα του Ιουνίου μπορείς να προβάλεις καλύτερα τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα, αφού σε ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση θα προσφέρει περισσότερο συναίσθημα στις επικοινωνίες σου, δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες μετακινήσεων. Η Αφροδίτη από την Κυριακή στους Διδύμους σταδιακά θα δώσει ώθηση στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα βαθύτερα θέλω σου γίνονται πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα, Ταύρε μου, πολύ περισσότερο όμως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο όπου σε ευνοεί η Αφροδίτη από το ζώδιο σου που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες αλλαγές αναμένονται όμως και για σένα του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σου δίνονται κάποιες νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ κάποιες καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αγαπητέ μου Δίδυμε και σου δίνεται τώρα η ώθηση να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις αλλαγές ή να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι που πάντα το ήθελες. Σημαντικό για σένα είναι ότι την Κυριακή περνά και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και αρχίζει η καθημερινότητά σου να γίνεται πιο όμορφη, πιο δημιουργική, πιο χαρούμενη! Γοητεύεις τους πάντες και η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να πηγαίνει καλά! Προσοχή ωστόσο στο Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που θα φέρει κάποιες προσωρινές συγχύσεις για θέματα επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους μία σημαντική ανανέωση ξεκινά για τα αισθηματικά σου αφού καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Αφήνεσαι με επιπολαιότητα στην στιγμή, είσαι πιο αυθόρμητος σε νέες επαφές και τα φλερτ δεν λείπουν! Ετοιμάσου για χαρές στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες προτάσεις που δέχεσαι στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά θετικές και είσαι σε ετοιμότητα για ένα νέο ξεκίνημα. Σημαντικό όμως είναι να προσέξεις τις επιλογές σου και να αποφασίσεις λίγο αργότερα για κρίσιμα επαγγελματικά ζητήματα. Στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ανακτάς τα ψυχικά σου αποθέματα και κλείνεις εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε μου, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Από τη άλλη πλευρά, το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, φουντώνει για τα καλά την ερωτική σου ζωή και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που ποθείς. Ένα από τα χαρούμενα νέα της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου την Κυριακή και από την θέση θα σε κάνει αρκετά πιο εξωστρεφή, επικοινωνιακό και έτοιμο να αρχίσεις τις πρώτες καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να κουβεντιάσεις και να λύσεις στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε μου και αυτό μπορείς να το κάνεις με απόλυτη επιτυχία! Η εβδομάδα σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου, αλλά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ώρα για συμμάζεμα των επαγγελματικών και για επίλυση προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και έχεις τον δυναμισμό και το τσαγανό να βάλεις τα πάντα σε μία καλύτερη πορεία. Προσοχή ωστόσο στην νευρικότητα. Τα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα είναι με αστάθεια!

♌ Λέων

Γενικά

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο ξεκίνημα της εβδομάδας, Λιοντάρι μου και αυτό για σένα σημαίνει πολλά... Μπαίνεις σε μία περίοδο δικτύωσης, γνωριμιών, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και γίνονται τώρα τα βήματα για να εκπληρωθούν κάποιες προσδοκίες σου! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε ευνοεί στα επαγγελματικά σου σχέδια όπου σε αυτό τον τομέα θα έχεις διακρίσεις. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει την διαίσθησή σου δεν παύει όμως η σκέψη σου να είναι αρκετά πιο καχύποπτη. Η Αφροδίτη από την Κυριακή στους Διδύμους σε κάνει να βρίσκεσαι η ψυχή σε κάθε παρέα, ενώ ο έρωτας μπορεί τώρα να προέλθει μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να υπάρχουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες ότι τα πράγματα θα στραβώσουν, ή να καθυστερούν να γίνουν κάποιες επιθυμίες σου πραγματικότητα, όμως η εβδομάδα στο σύνολό της κρίνεται ανανεωτική για τα αισθηματικά! Μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο είναι πολύ πιθανό να προκύψει για σένα που είσαι ελεύθερος. Για σένα που είσαι στα σκαριά αναμονής μίας σημαντικής εξέλιξης, έχεις τις χαρές σου μέσα στην εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να πάρεις την στήριξη που χρειάζεσαι και να δεις σπουδαία άνοδο στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Κάποια σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά υλοποίησης και στα οικονομικά σου μπορείς και θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες για να μπορέσεις να αναπτύξεις τα επαγγελματικά σου! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, δίνει αέρα στην καριέρα σου και ανοίγονται νέες προοπτικές που θα συμβάλουν στην προσωπική σου επέκταση και πρόοδο! Από το τέλος της εβδομάδας που περνά και η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι πιο ενισχυμένες οι ευκαιρίες για να μπορείς να προβάλεις καλύτερα τις ικανότητες και τα ταλέντα σου! Ο έρωτας όμως δεν λείπει, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ικανοποιεί τους κρυφούς σου πόθους και τα όνειρα. Το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας, προκαλεί ένα προσωρινό αίσθημα σύγχυσης στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα βλέπεις όλα ιδανικά στα αισθηματικά σου έστω και αν δεν είναι! Κουκουλώνεις κάποια προβλήματα, ή προσπαθείς να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε πηγαίνει πίσω! Δες καθαρά τι αξίζεις αλλά και τι δέχεσαι αυτό τον καιρό από το άτομο που είναι δίπλα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή για να αναζητήσεις εργασία που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία νέα πορεία την εργασιακή σου δραστηριότητα. Τα οικονομικά σου αυτές τις μέρες είναι σε καλή φάση!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνης τους Διδύμους, που δίνει «αέρα» στα πανιά σου και σε ευνοεί να κάνεις νέα σχέδια, αλλά και να έχεις επιτυχία σε θέματα σπουδών, εγγράφων, νομικών ζητημάτων, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα το κάνεις λίγο αργότερα. Τα φλερτ δεν λείπουν αφού περνά η Αφροδίτη στους Διδύμους. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου μπαίνουν σε διαδικασία συζητήσεων και βρίσκεις λύσεις. Όσο για τα οικονομικά σου είναι σε μία πιο ευνοϊκή πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην ξύνεις διαρκώς τις ίδιες και τις ίδιες πληγές, αλλά πες ναι στο νέο που ανοίγεται μπροστά σου! Η εβδομάδα δίνει πολύ καλές προοπτικές για μία νέα γνωριμία, με άτομο που το γνώρισες από το διαδίκτυο ή που έχεις διαφορά ηλικίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η στιγμή να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να αναπτύξεις την τεχνογνωσία σου, να κουβεντιάσεις νέες προτάσεις... Σίγουρα οι προκλήσεις δεν λείπουν και οι αντιδράσεις από τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου είναι σε μία πιο ευνοϊκή φάση ενώ στις αρχές της εβδομάδας θα έχεις και ένα ικανοποιητικό κέρδος!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που χαρίζει πολύ δυνατές στιγμές στον τομέα των σχέσεων, ενώ σου δίνει και ευκαιρίες ειδήσεων, που θα σου δώσουν μία πολύ μεγάλη μορφή ικανοποίησης. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, γίνονται κάποια ανοίγματα στα οικονομικά σου και δέχεσαι και κάποιες ευκαιρίες που ευδοκιμούν περισσότερο από την Κυριακή που θα περάσει και η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο! Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο, δίνει ευκαιρίες επικοινωνιών, μετακινήσεων ενώ μία καλή εξέλιξη μπορείς να έχεις και σε νομικές ή εκπαιδευτικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα και μία σχέση σου «δένει» πολύ περισσότερο από το ξεκίνημα της εβδομάδας που η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές αρκεί να το τολμήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις μία ηθική ανταμοιβή από την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σου υποθέσεων ενώ γίνονται και κάποιες συζητήσεις για μετέπειτα επαγγελματικά βήματα. Στα οικονομικά σου, είσαι σε καλό στάδιο, αρκεί να προσέξεις περισσότερο την διαχείριση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στον τομέα των σχέσεων σου! Ένας νέος άνθρωπος θα μπει στη ζωή σου αυτό το διάστημα και θα σε γεμίσει με νέο όραμα, νέα ελπίδα και με νέες επιθυμίες. Η «ρέντα» στον τομέα των σχέσεων αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο αισθητή από το τέλος της εβδομάδας όπου και η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Ο μέρες ωστόσο σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις και για τα οικονομικά σου, που όπως ήδη αντιλαμβάνεσαι βρίσκονται σε μία ευάλωτη περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις σε μία περίοδο όπου τα αισθηματικά σου γίνονται μία από τις βασικές προτεραιότητες της ζωής σου! Νέες εξελίξεις έρχονται ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ενώ και η Αφροδίτη από το τέλος της εβδομάδας στην ίδια θέση, δηλώνει ότι δεν μένεις μόνος (ή μόνη) αλλά δίνονται τώρα ευκαιρίες για μία όμορφη ένωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να έχεις μία επιτυχία σε μία επαγγελματική υπόθεση που περίμενες εδώ και καιρό! Στα οικονομικά παρόλο που υπάρχουν έσοδα, τα έξοδα αυξάνονται, έτσι λοιπόν δεν μπορείς για την ώρα να νιώσεις άνεση!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αέρα αλλαγής στον τομέα της εργασίας φέρνει η εβδομάδα από το ξεκίνημά της, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, σε ευνοεί για να βάλεις μπροστά νέα επαγγελματικά πλάνα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία διατροφή, ένα γυμναστήριο, μία δραστηριότητα που αφορά την ευεξία σου! Οι ερωτικές στιγμές δεν λείπουν, ιδιαίτερα ως το Σάββατο που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Από την άλλη πλευρά, το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά και να κουβεντιάσεις με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική εκπλήρωση σε περιμένει στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, ή πες «ναι» σε μία ερωτική ιστορία που τώρα σου ξυπνά το πάθος. Επικοινωνιακά ανοίγεσαι περισσότερο προς το ταίρι σου και μπορείς να νιώσεις καλύτερα αυτά που θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, εσύ φίλε μου Αιγόκερε, ανασυντάσσεσαι στα επαγγελματικά σου, ξεκινάς νέες εργασιακές δραστηριότητες και σου δίνονται οι ευκαιρίες για ενάρξεις που είναι σημαντικές. Την προσοχή σου μόνο στις συνεργασίες σου! Στα οικονομικά σου, μπορείς να ελιχθείς στις προκλήσεις της εποχής!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη γέλιο, κέφι, δημιουργικότητα, νέες ιδέες αλλά και νέες ευκαιρίες που αφορούν τον τομέα των αισθηματικών σου! Σε αυτό σε ευνοεί η Νέα Σελήνη που γίνεται από το φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων, προσφέροντας περισσότερη χαρά στη ζωή σου! Μία ευχάριστη οικογενειακή στιγμή είναι αναμενόμενη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό σου προσφέρει δύναμη και κουράγιο! Στα εργασιακά είσαι ακόμα σε φάση εντάσεων και άγχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανανέωση εδώ και τώρα , λένε οι πλανητικές συνθήκες για σένα, αγαπητέ Υδροχόε. Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα γίνεται ήδη από την αρχή της εβδομάδας και εξελίσσεται με περισσότερο ενθουσιασμό από την Κυριακή που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι απαιτήσεις είναι πολλές στα επαγγελματικά σου, τρέχεις για να τα προλάβεις όλα και είσαι σε αρκετή ένταση. Ωστόσο δεν λείπει και η ανακούφιση από την εξέλιξη μίας επαγγελματικής σου υπόθεσης! Τα οικονομικά είναι ο πιο αδύναμος τομέας της ζωής σου για την ώρα και εξελίσσονται με αρκετή αστάθεια και αβεβαιότητα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια, στον προσωπικό σου χώρο ή και στην συναισθηματική σου κατάσταση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αφήνεις χώρο για νέα πράγματα, νέα ξεκινήματα και διαπραγματεύεσαι για αλλαγές που είναι φανερό ότι θα ανανεώσουν τη ζωή σου! Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε κάνει αρκετά δημιουργικό, εκφραστικό, αλλά και ανοιχτό σε ερωτικές επαφές και επικοινωνίες. Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να γίνει η αιτία σημαντικών παραπλανήσεων που πρέπει να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ούτε κλαις αλλά ούτε γελάς, στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα. Το κλίμα είναι λίγο ακόμα ασταθές, ίσως δεν ξέρεις που πατάς, που βρίσκεσαι και τι θα γίνει στην πορεία... Σίγουρα όμως από το τέλος της εβδομάδας που θα περάσει και ο Ερμής στον Καρκίνο μπορείς να αφεθείς σε συζητήσεις, που θα δώσουν μία καλή ευκαιρία να μπορέσεις να λύσεις το πάζλ της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην επαγγελματική σου ζωή, αυτό είναι κάτι που το νιώθεις, το βλέπεις, αλλά συμβαίνουν και τα γεγονότα που φανερώνουν ότι μπαίνεις στην αρχή μίας νέας εποχής. Σημαντικό όμως είναι να διαχειριστείς με μαεστρία και συνέπεια αυτή την εύνοια. Στα οικονομικά καταφέρνεις και βρίσκεις τις άκρες σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ