Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/6 - 16/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει Αντίθεση με το Δία στο ζώδιο του Τοξότη και μας ωθούν σε λάθη και γκάφες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, έπαρσης και υπεραισιοδοξίας, την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019! Η όψη αυτή, μας καθιστά υπερβολικούς, υπεραισιόδοξους, σπάταλους, ανυπόμονους, επιπόλαιους, ριψοκίνδυνους και τυχοδιώκτες! Η δράση μας είναι υπερβολική, αλόγιστη και παρορμητική, γεγονός που θα προκαλέσει σημαντικές απώλειες, αν δεν… μαζευτούμε! Αποφεύγουμε τάση αχαριστίας και απληστία, προστατεύοντας ό,τι έχουμε αποκτήσει και όχι απαιτώντας περισσότερα!

♈ Κριός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είναι δοκιμαστική για όλα τα ζώδια, εσένα όμως φίλε μου Κριέ σε ζορίζει σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα. Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν αντίθεση με τον Κρόνο, επομένως τις ημέρες που ακολουθούν είναι χρήσιμο να αποφύγεις τα σκληρά λόγια στους παραπάνω τομείς. Θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις και να δεις πιο ρεαλιστικά κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Τα ψυχικά σου κουράγια είναι ενδυναμωμένα και αυτό σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη πορεύεται στο ζώδιο των Διδύμων και δεν λείπουν τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, είσαι τόσο ζορισμένος από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δεν μπορείς να δεις την αισθηματική σου ζωή ανάλαφρα και να αφεθείς. Προσοχή στα απόλυτα σκληρά λόγια που μπορεί να ανταλλάξεις εσύ που έχεις έναν μόνιμο δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την επιθυμία να κάνεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν όμως εμπόδια που δεν σε αφήνουν για την ώρα να κινηθείς με άνεση. Κάποιες κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον είναι αναμενόμενες, μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί με αυτή, θα χάσεις και το δίκιο σου! Στα οικονομικά, είσαι σε μία ευνοϊκή θέση!

♉ Ταύρος

Γενικά

Είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας, φίλε μου Ταύρε, αφού το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να έχεις χαρούμενα νέα μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ είναι φανερό ότι μία προσδοκία σου γίνεται πραγματικότητα. Είναι βέβαιοι ωστόσο ότι χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σου μέσο, ενώ για την ώρα καλό είναι να μην ρισκάρεις σε τολμηρά επιχειρηματικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορεί να μην είναι στα μεγάλα φόρτε τους, σίγουρα όμως μπορείς να κινηθείς με επιτυχία, κυνηγώντας λίγο παραπάνω αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ... να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να το κατακτήσεις! Προσπάθησε να μην βλέπεις τις καταστάσεις τόσο απόλυτα και επίμονα, γιατί κάνεις κακό σε εσένα, αλλά μπλοκάρεις και τις εξελίξεις της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις δεν λείπουν από τα επαγγελματικά σου ενώ οι ευθύνες που επωμίζεσαι σε βαραίνουν, έτσι λοιπόν μπορεί να έχεις δυσαρέσκεια κατόπιν κάποιων συζητήσεων ή εξελίξεων. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο, αρκεί όμως να μην ρισκάρεις σε νέα ξεκινήματα / επενδύσεις / αγορές που εντέλει θα αποβούν μία λανθασμένη επιλογή!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που αγαπητέ Δίδυμε είσαι σε ένα κύμα ευδαιμονίας και θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου, να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να τολμήσεις το ανέφικτο! Μέσα σε όλο αυτό τον ενθουσιασμό που υπάρχει γύρω σου όμως, υπάρχουν και οι παγίδες, από αυτές ακριβώς πρέπει να προστατευτείς... Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, μπορεί εντέλει να σε οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Μην ρισκάρεις λοιπόν για τη ώρα σε μεγάλες αποφάσεις ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και το ζητούμενο έρωτας είναι σημαντικό σε αυτές τις μέρες του Ιουνίου! Υπάρχουν εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή που σου δίνουν μεγάλη χαρά και σε κάνουν να προτρέχεις και να βιάζεσαι να υπάρχουν εξελίξεις... Κράτα μικρό καλάθι, σε όλα όσα ακούς και σε όλα όσα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν λείπουν τα μπερδέματα, οι συγχύσεις, οι καθυστερήσεις αλλά και η έμπνευση από την πλευρά σου, όπου σε βοηθά να είσαι δραστήριος και να ανταπεξέρχεσαι στις προκλήσεις. Στα οικονομικά, δέχεσαι μεγάλες πιέσεις αυτή την εβδομάδα, αφού ο Άρης και ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζουν αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δηλώνοντας ότι μέσα στην εβδομάδα έχεις μηνύματα, ειδήσεις, επαφές που σε ζορίζουν ιδιαίτερα για μία οικονομική υπόθεση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Δεν την λες και εύκολη τη νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου, αγαπημένε μου Καρκίνε. Ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο δικό σου ζώδιο έτσι διανύεις μία περίοδο γεμάτη σκέψεις, ειδήσεις, επικοινωνίες που σε θέτουν σε εγρήγορση και σου προκαλούν μία νευρικότητα. Η αντίθεση όμως που σχηματίζουν αυτοί οι δύο πλανήτες με τον Κρόνο, δηλώνει ότι τις ημέρες που ακολουθούν θα ανταλλάξεις λόγια βαριά με τη σχέση ή τους συνεργάτες, θα χρειαστεί να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες τρέναρες εδώ και αρκετό καιρό! Σίγουρα οι μέρες που ακολουθούν θέλουν από την πλευρά σου ρεαλισμό και επιλογές βασισμένες στην λογική! Η διέξοδός σου είναι σαφέστατα οι μετακινήσεις, τα νέα σχέδια, οι νέες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή! Νιώθεις ότι είναι εμποδισμένες οι θετικές εξελίξεις και κάπως το παίρνεις κατάκαρδα. Μάλιστα αν είσαι σε μία σχέση, μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια που προσωρινά θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου! Η εβδομάδα ενδείκνυται για να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αντιθέσεις και οι προβληματισμοί σε κάποιες συνεργασίες σου δεν λείπουν και αυτό είναι κάτι που σε ζορίζει και σε ανησυχεί. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις μέρες που ακολουθούν να υπάρξουν ρήξεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες προσωρινές αστάθειες.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα δεν είναι ανάλαφρη για κανένα ζώδιο, αγαπητέ μου Λέοντα, όμως εσύ μπορείς πιο εύκολα να ανταπεξέλθεις στις πλανητικές προκλήσεις των ημερών. Μεγάλη πίεση δέχεσαι σε υποθέσεις που αφορούν την εργασία, ενώ και στην προσωπική σου ζωή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσεις και να σταθείς σε άτομα δικά σου που θα έχουν την ανάγκη σου! Μία ηθική και ψυχολογική ανταμοιβή είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, όπως επίσης θα έχεις την άνεση για να κάνεις μία αγορά που εδώ και καιρό την είχες σχέδια! Οι επιθυμίες που γεννιούνται μέσα σου αυτό τον καιρό είναι πολλές, ενώ οι συνθήκες είναι φανερό ότι ικανοποιούν τα «θέλω» σου... Σημαντικό όμως είναι να διατηρείς μία ρεαλιστική στάση και να μην αφήνεις τους «βραχνάδες» του χτες να επηρεάζουν το παρόν σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ικανοποιούνται κάποιες επιθυμίες σου κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας, αγαπητέ μου Λέοντα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους χαρίζει μία πιο ανάλαφρη νότα στα αισθηματικά σου και αυτό σου αρέσει, γιατί δεν λείπουν τα φλερτ, η αισθηματική επιβεβαίωση και η χαρά μέσα από την επαφή σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Άφησε λοιπόν τις ανασφάλειες του παρελθόντος στην άκρη και απόλαυσε τη στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο αυτή την εβδομάδα και οι χρόνοι σου αρκετά πιεσμένοι. Στην εργασία τα όρια στενεύουν και καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που μπορεί να μην σε αφορούν άμεσα, σε αγχώνουν όμως. Στα οικονομικά σου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να μην μείνεις εφησυχασμένος και παρασυρθείς σε άσκοπες σπατάλες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ είσαι μέσα στην επιθυμία να προχωρήσεις μπροστά, να κάνεις νέα πλάνα για τη ζωή σου, να ανοιχτείς σε μία νέα σχέση, να παντρευτείς ή να δέσεις άγκυρα στο σταθερό σου λιμάνι. Ωραιοποιείς τις καταστάσεις, πιστεύεις ότι αυτό που τώρα επιθυμείς και προσδοκάς είναι το τέλειο και το ιδανικό με αποτέλεσμα να είναι σαν να βρίσκεσαι ψηλά στο ροζ συννεφάκι σου... Προσοχή γιατί η προσγείωση μπορεί να είναι απότομη. Η νέα εβδομάδα ζητά από εσένα, να δεις με ρεαλισμό και οργανωμένη, συγκροτημένη σκέψη κάθε τομέα της ζωής σου! Κάποιοι άνθρωποι που σε πλαισιώνουν μπορεί να μην έχουν και τις πιο αγνές προθέσεις απέναντί σου, οφείλεις λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης... Ελπίζω όμως αυτά τα σχέδια να μην τα κάνεις χωρίς τον ξενοδόχο. Τι θέλω να σου πω;;; Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σου προκαλεί έναν μεγάλο ενθουσιασμό για την πορεία μίας σχέσης σου, κάποια πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα και αυτό μπορεί να σε παγιδεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην καριέρα, στο μέλλον, στις προοπτικές και στους στόχους που έχεις θέσει για τα επαγγελματικά σου! Η δημιουργικότητα σου καθώς και η στήριξη που θα λάβεις από το περιβάλλον σου, θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς. Τα οικονομικά δεν φαίνεται να είναι προβληματισμένα, παρόλο που δεν μπορείς με μεγάλη άνεση να κάνεις όλα όσα θέλεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Είναι η στιγμή που αναγκάζεσαι να επωμιστείς στην πλάτη σου πολλές ευθύνες μαζεμένες, πολλές από αυτές όμως μπορεί να μην είναι αποκλειστικά δικές σου, αλλά και οικείων σου ανθρώπων (οικογένειας – συνεργατών)! Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις και να διατηρηθείς ήρεμος, στις πιέσεις που δέχεσαι αυτό το διάστημα. Προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις είναι φανερό ότι σε προβληματίζουν. Σταδιακά αποκτάς μία νέα θεωρία καταστάσεων που σε βοηθά να δεις μπροστά και να πας παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου προσφέρει έναν πιο αέρινο, ανάλαφρο αέρα στα αισθηματικά σου... Μπορεί οι υπόλοιποι τομείς στη ζωή σου να σε γεμίζουν με βάρος και ευθύνη, η αισθηματική σου ζωή όμως μπορεί να αποτελέσει την διέξοδο για να περάσεις καλά. Ευνοούνται νέα φλερτ και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν πάνε τα πράγματα ακριβώς όπως υπολόγιζες, όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω... Διατήρησε την ψυχραιμία σου στις προκλήσεις που δέχεσαι στα επαγγελματικά και προσπάθησε να μην κρίνεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου είσαι σε ευνοϊκή περίοδο.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ μου, θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια και να βγάλεις από μέσα σου παράπονα αλλά και να θέσεις τα «τελεσίδικα» σου στο περιβάλλον σου! Θα σου πρότεινα να συγκρατηθείς γιατί η γλώσσα σου μπορεί να γίνει αρκετά σκληρή και να πληγώσεις κάποιον που δεν πρέπει! Κάποια ευχάριστη πρόταση για μία μετακίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ χαρά μπορεί να λάβεις από ένα έγγραφο ή μία δραστηριότητα που τώρα ανοίγεται μπροστά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορούν να γίνονται πάντα όλα στους ρυθμούς που θες, όταν το θες... όχι Σκορπιέ μου, δεν σε μαλώνω, απλά προσπαθώ να σου περάσω το μήνυμα ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτος με τις καταστάσεις γύρω σου! Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ντουζένια του... το ίδιο όμως και η γκρίνια σου την οποία και πρέπει να συμμαζέψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι διεκπαιρεωτική για τα επαγγελματικά σου, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κλείσεις ανοιχτά μέτωπα, να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις και να διευθετήσεις ζητήματα εγγράφων. Κάποια δημιουργικά σου σχέδια όμως αργούν να προχωρήσουν. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια, σημαντικό είναι να προσέξεις παραπάνω την διαχείριση που κάνεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, φίλε μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα... Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει να σε μπερδέψει για τα καλά, όμως εσύ δεν πτοείσαι, αλλά βλέπεις μπροστά, ονειρεύεσαι, έχεις στόχους, όνειρα και τίποτα δεν σε κρατά πίσω... Τις ημέρες που ακολουθούν πρόσεξε την επιμονή και τον φανατισμό των σκέψεών σου, μην σπαταλάς εύκολα σκέψεις, συναισθήματα και χρήματα... γιατί ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βάζει για τα καλά το χεράκι της για να σου χαρίσει απίστευτες στιγμές στα αισθηματικά σου! Παίζεις, διασκεδάζεις, έρχεσαι πιο κοντά στο άτομο που ποθείς και κάνετε σχέδια από κοινού... Δεν είμαι όμως και τόσο πολύ σίγουρος για την σταθερότητα των όσων απολαμβάνεις αυτή τη στιγμή, γιατί ίσως και εσύ δεν μπορείς να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξεις αυτή την εβδομάδα στην διαχείριση των οικονομικών σου. Σε αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια, να κάνεις κάποιο διακανονισμό, να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις και το γεγονός αυτό θα σε ζορίζει. Στα επαγγελματικά δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για μεγάλα ρίσκα... στο λέω γιατί είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να επιδιώξεις μία αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα.

♑ Αιγόκερως
Γενικά

Η εβδομάδα σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τα άτομα που συνδέεσαι στενά, αφού ο Ερμής και Άρης κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας έμφαση σε επικοινωνίες επαφές με το συνεργάτη, το σύντροφο αλλά και τις μόνιμες σχέσεις που έχεις στη ζωή σου! Η αντίθεση που σχηματίζουν με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, δηλώνει ότι αναγκάζεσαι μέσα στις επόμενες μέρες να θέσεις όρια και κανόνες, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει... Τι εννοώ; Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι μόνιμα έχουν απαιτήσεις από εσένα και σε κοντράρουν... Ωστόσο αυτή την εβδομάδα, θα έχεις ιδέες γεμάτες έμπνευση, είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσεις μία μετακίνηση, ενώ δεν χάνεις τα ψυχικά σου κουράγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λένε πως με τις αντιθέσεις και τα καβγαδάκια γίνεται η σχέση σας πολύ εκρηκτική... Εγώ θα έλεγα ότι αυτή η κατάσταση μάλλον σε έχει κουράσει, έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να αποστασιοποιηθείς από κάθε τι που σου προκαλεί εκνευρισμό στα αισθηματικά σου! Έχεις να σκεφτείς πολλά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης, αυτό είναι κάτι που πλέον το γνωρίζεις και το νιώθεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο και να έχεις πολλές ευθύνες πάνω από το κεφάλι σου, όμως θα τα καταφέρεις μία χαρά. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι κάποια άτομα που συνεργάζεσαι μόνο φιλικές διαθέσεις δεν έχουν απέναντί σου! Στα οικονομικά σου μπορείς να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν και όλοι ζητούν κάτι παραπάνω από εσένα, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι δεν έχεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό! Τα επαγγελματικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και δίνεις τώρα τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις. Μέσα σε όλη αυτή τη πίεση που δέχεσαι δεν λείπουν όμως και ο χαρές... Ο έρωτας σε ταξιδεύει, οι ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση δεν λείπουν, ενώ τα δημιουργικά σου σχέδια τώρα είναι που ξεκινούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σκερτσόζα Αφροδίτη από τους Διδύμους, χαρίζει απόλαυση και χαρά στα αισθηματικά σου, όπου σε αυτό τον τομέα δεν μπορείς να μείνεις παραπονεμένος, φίλε μου Υδροχόε. Υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, να φλερτάρεις, να ερωτοτροπήσεις και να επιβεβαιωθείς! Αξιοποίησε των θετικών συγκυριών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα λουριά σφίγγουν στα επαγγελματικά και ξέρεις καλά ότι τώρα πρέπει να σκύψεις το κεφάλι και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Στα οικονομικά σου δεν μπορώ να πω ότι είσαι και τόσο ευχαριστημένος, αφού είσαι σε αναμονή πραγμάτων που ακόμα δεν μπορούν να εξελιχθούν!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μεγάλα σχέδια είναι τώρα στα σκαριά και σε αυτή την περίοδο γίνονται τα βήματα για ένα μέλλον ακριβώς όπως το έχεις ονειρευτεί. Σημασία έχει όμως, Ιχθύ μου, να παραμένεις ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου το οποίο και προσπαθεί να σου σπείρει «ζιζάνια» και να σε απογοητεύσει με λόγια που σου προκαλούν ανασφάλειες. Σημαντικό ρόλο σε κάθε τομέα της ζωής σου θα έχει η δική σου ευθυκρισία. Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δημιουργούνται συναισθήματα ζεστασιάς, οικειότητας σε μία σχέση σου ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου όπου μπορεί να είχατε βρεθεί σε κόντρα την τελευταία περίοδο. Συνειδητοποιείς ότι κάποια «θέλω» σου μπορεί να καθυστερούν, όμως αυτό είναι για καλό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου, όπου ήδη σου έχουν δοθεί και σταδιακά αρχίζεις να τις αναπτύσσεις! Προσοχή στις τρικλοποδιές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Τα οικονομικά είναι κάπως στενεμένα, αλλά τα καταφέρνεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ