Quantcast

http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ: «Οδοστρωτήρας ο κ. Μητσοτάκης για τα εργασιακά δικαιώματα»

Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει. Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 5ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορύθμισης θα επιστρέψουν.

Ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση.

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς προλάβαμε επί ΣΥΡΙΖΑ και κάναμε καβατζες οι εργάτες και οι αγρότες και τώρα με τον δεξιό Κούλη θα τρώμε το λίπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδαμε και σας τα λαμόγια τους ανθέλληνες που διαλύσατε και ισοπεδώσατε σε 4 χρόνια τα πάντα, ρε ουστ από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη φαγώνεστε εμείς και εσείς, αυτό μας διέλυσε τόσα χρόνια. Οι εργασιακές σχέσεις θα αλλάξουν με την είσοδο των μεταναστών στην αγορά εργασίας. Για να μείνουν στη χώρα μας θα πρέπει να εργαστούν. Για να έρθουν επενδύσεις θα πρέπει να έχουμε χαμηλές αμοιβές. Έτσι γίνεται παντού και στη Γερμανία. Το ερώτημα θα είναι, ανεργία η εργασία με χαμηλές αμοιβές ; Γι'αυτό και η Γερμανία ζητά συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών. Δυστυχώς έτσι δουλεύει ο Καπιταλισμός. Ο Κομμουνισμός δούλευε αλλιώς και δεν εργαζόταν κανείς παραγωγικά, με τα γνωστά αποτελέσματα. Η λύση είναι κάπου στη μέση αλλά και αυτοί που την εκφράζουν είναι υπό διάλυση σε όλη την Ευρώπη, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάνε αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την Μακεδονία και έφεραν τον εργασιακό μεσαίωνα στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ