Quantcast

http://picasion.com/

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στη «Βασίλισσα»

Η σεζόν 2018-2019 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα της Βέροιας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου της Ημαθίας. Οι «κυανέρυθροι» έχουν πλέον μπροστά τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την διοίκηση της «Βασίλισσας» να έχει δρομολογήσει τις κινήσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της. Προτεραιότητα δόθηκε στο θέμα του προπονητή, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να ανανεώνει την περασμένη εβδομάδα και επίσημα την παραμονή του στους «ροσομπλού» για μία ακόμη χρονιά, καθώς οι διοικούντες εκτίμησαν το έργο που έκανε ο 44χρονος τεχνικός στην ομάδα και την συμβολή που είχε στην επίτευξη των στόχων της.

Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις της συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα του Θεοδοσιάδη, όπως και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League, όπου οι στόχοι θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι "κυανέρυθροι" θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τους παίκτες που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της σεζόν που μας πέρασε, με τα ονόματα των Αλέξανδρου Βεργώνη και Στέλιου Μαραγκού να είναι στην κορυφή της λίστας των ανανεώσεων. Από εκεί και πέρα, θετική εισήγηση υπάρχει και για 9-10 ακόμη ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, που αναμένεται να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην "Βασίλισσα".

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται με μυστικότητα και ήδη έχουν εντοπίσει κάποιους παίκτες, με τους οποίους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τους Βεροιώτες είναι ο τερματοφύλακας (παλιός γνώριμος της ομάδας) Γιώργος Καντιμοίρης που μένει ελεύθερος από τον Άρη. Με τον πολύπειρο γκολκίπερ έχει γίνει μια διερευνητική επαφή και πιθανότατα θα υπάρξει νέα συνάντηση, ενώ στην λίστα των "κυανέρυθρων" βρίσκονται και κάποιοι ακόμη έμπειροι και ικανοί τερματοφύλακες.

Στα διοικητικά, τέλος, προχωράει η δημιουργία της νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, αφού κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό το πρωτάθλημα της Football League. Αυτό που απομένει είναι να γίνει η Γενική Συνέλευση των μελών, ώστε να αποφασιστεί η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, καθώς και το μετοχικό κεφάλαιο που θα έχει τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ