Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη β' κατηγορία της Κύπρου ο Ολαϊτάν

Στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού που προ πενταετίας είχε συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο όταν είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», πλέον είναι παίκτης της Αγίας Νάπας. Ο
26χρονος επιθετικός, πλην των Πειραιωτών, είχε αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Εργοτέλη, Βέροια και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ έχει περάσει επίσης από Βέλγιο, Ολλανδία και Γεωργία. Στους «ερυθρόλευκους» έπαιξε 16 ματς και σκόραρε 8 φορές, ενώ τη σεζόν που τελείωσε με τον Απόλλωνα μέτρησε 17 συμμετοχές και 3 γκολ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αγίας Νάπας:

«Η ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην φορ του Ολυμπιακού Πειραιώς Michael Olaidan! Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί την 01 Ιανουαρίου 1993 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης! Michael Olaidan καλωσόρισες στην Αγία Νάπα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ