Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σπάει ταμεία» το νέο τραγούδι του Σταύρου Μπάλογλου

Με υπογραφή Χρήστου Δάντη
Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει η καριέρα του Σταύρου Μπάλογλου. Ο γοητευτικός τραγουδιστής από τη Βέροια, κυκλοφόρησε στο YouTube το νέο του τραγούδι, το οποίο ήδη γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία. Με τίτλο «Στριφτό», σε στίχους του Νίκου Σαρρή
και μουσική του Χρήστου Δάντη, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ερμηνεύει το συγκεκριμένο κομμάτι με ιδιαίτερη μαεστρία και αποτελεσματικότητα. Ήδη μέσα σε λίγες ώρες, έχει... «χτυπήσει» εκατοντάδες κλικ, με τους χρήστες του διαδικτύου να εκφράζονται με κολακευτική σχόλια για εκείνον. 

Μπορεί να ζει μακριά από τη Βέροια, ωστόσο η αγάπη του για την γενέτειρά του είναι πολύ μεγάλη. Για τον λόγο αυτό, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, επισκέπτεται την Ημαθία για να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Στόχος για τον ίδιο είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα και η συνεργασία με μεγάλο κέντρο διασκέδασης. Ήδη επεξεργάζεται κάποιες προτάσεις που του έχουν γίνει και δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να τον δούμε και από κοντά... Απολαύστε τον:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ