«Παραπολιτικά»: Σαρώνει στην Ημαθία ο Τάσος Μπαρτζώκας

«Ο υποψήφιος βουλευτής αποτελεί την νέα δυναμική της γαλάζιας πολιτικής ζωής στο Νομό»
Άκρως κολακευτικά τα σχόλια της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τον υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Τάσο Μπαρτζώκα: «Με συνέπεια και σταθερότητα, από το 2015
που ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ο Τάσος (Αναστάσιος) Μπαρτζώκας δίνει έναν επίμονο πολιτικό αγώνα στην Ημαθία και ήδη αποτελεί την νέα δυναμική της γαλάζιας πολιτικής ζωής στο Νομό.

Ο νέος σε ηλικία, δικηγόρος, ο οποίος διεκδικεί μια από τις τέσσερις έδρες της Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, έχει ήδη… ζυγίσει τις δυνάμεις του από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, και με την συνέπειά του που παρατηρείται στην πολιτική του εξέλιξη έχει ήδη διευρύνει την εκλογική του βάση και την αποδοχή των Ημαθιωτών.

Οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία ήταν από τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζουν ένα «δυνατό» ψηφοδέλτιο, με τον κάθε υποψήφιο να έχει την δική του δυναμική. Το ξεχωριστό ατού του Τάσου Μπαρτζώκα είναι ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που μπορεί να απευθυνθεί και να πείσει με την σύγχρονη οπτική για την πολιτική που διαθέτει τους νέους ανθρώπους στους οποίους έχει μεγάλη αποδοχή και κυρίως σε όσους σ’ αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν για πρώτη φορά.

Και οι παλαιότερες γενιές όμως - όχι απαραίτητα μόνο οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας - κινητοποιούνται από τον Τάσο Μπαρτζώκα και βλέπουν στο πρόσωπό του έναν άξιο εκπρόσωπό τους στην ελληνική Βουλή».

πηγή

3 σχόλια:

 1. Άξιος!!! 8 Ιουλίου θα ειναι στη Βουλή!!!
  Νέα Γενιά!!! Παμε μπροστά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκτός απο τη Μελικη που ειναι μαζι του, ειναι κ όλη η Ημαθία!!!
  Αξιόλογος νέος με όνειρα!!!
  Εχει σίγουρη επιτυχία!!!
  Μπράβο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ