Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτισσα ψηφοφόρος ετών 99!

Πρόκειται για την κ. Ευαγγελία Κοτσαμπασοπούλου που εδώ και μισό αιώνα συμμετέχει κάθε φορά στην εκλογική διαδικασία. Γεννηθείσα το 1920, η κ. Ευαγγελία μετρά 99 χρόνια στην πλάτη της... Κι όμως δεν το βάζει κάτω, αφού η διαύγεια, η κρίση, η σκέψη και η λογική που τη διακρίνει,
την οδήγησαν στις κάλπες και σε αυτές τις εκλογές. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν έναν αιώνα ζωής, η κ. Κοτσαμπασοπούλου με καταγωγή από το Ξηρολίβαδο, είναι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά. Η πολιτική και κοινωνική κρίση που έχει αναπτύξει σε όλη της την πορεία έρχεται και μέσα από την ενημέρωση, καθώς συνεχίζει να διαβάζει κάθε Κυριακή την εφημερίδα Καθημερινή. Όσο για την επιλογή της σε αυτές της ευρωεκλογές; Δεν δίστασε να μας αποκαλύψει ότι ήταν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μία δυναμική γυναίκα που ξεχωρίζει και που αποτελεί, σύμφωνα με την 99χρονη ψηφοφόρο, «το καλύτερο παράδειγμα για τις γυναίκες της εποχής».





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ