Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πράξη αγάπης, στήριξης και ανθρωπιάς από τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου Μακροχωρίου

Σε μία κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιά και την ευαισθησία των παιδιών, τα οποία διακατέχονται από συναισθήματα καθαρής αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, προχώρησαν χθες οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου στο Μακροχώρι. Διέθεσαν τα χρήματα από την σχολική εκδρομή τους στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» που στηρίζει παιδιά οικογενειών με προβλήματα. Τα 90 παιδιά της Γ' Γυμνασίου δια μέσου εκπροσώπων τους παρέδωσαν στον πρόεδρο της Πρωτοβουλίας, Τέλη Σιδηρόπουλο, το ποσό που συγκέντρωσαν για τη σχολική εκδρομή, την οποία τελικώς δεν πραγματοποίησαν. Η πρωτοβουλία ανήκει στους μαθητές και τους γονείς τους οι οποίοι κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη.





3 σχόλια:

  1. Έλα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβοοοοο στα παιδιά...πολυ ωραία κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο "Μπράβοοοο ¨ στα παιδιά σας αλλά δεν βλέπω τα παιδιά στις φωτογραφίες ΆΛΛΟΙ βλέπω να φιγουράρουν.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να υπάρχει μία και μόνο φωτογραφία, αυτή των παιδιών, όλων των παιδιών και μόνο των παιδιών.
    Έτσι, το μπράβο το ζητούν και το καρπούνται αυτοί της φωτογραφίας που ίσως θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα ότι ξέρεις το σχολείο "διαπαιδαγωγεί" σωστά τα παιδιά και με την καθοδήγησή του αυτά κάνουν "καλές" πράξεις.
    Αυτές οι λίγες σκέψεις μου πέρασαν από το μυαλό μόλις είδα την είδηση, που ίσως και δεν έπρεπε καν να δημοσιευτεί.
    Γιατί όταν πήγαινα εγώ σχολείο ξέραμε το «Τι ποιεί η δεξιά δεν χεριάζετε να το γνωρίζει η αριστερά».
    Και δεν θέλω να ακούσω τη δικαιολογία ότι έγινε για επιβράβευση των παιδιών ή ότι τέτοια γεγονότα πρέπει να δημοσιοποιούνται σαν πρότυπα μιμητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ