Quantcast

http://picasion.com/

Κορυφώνονται τα ΚΕ' Παύλεια - Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα

Κορυφώνονται το Σάββατο 29 Ιουνίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Μητρόπολη Βέροιας στο πλαίσιο του εορτασμού των ΚΕ' Παυλείων. Σήμερα το απόγευμα στις 18:30, θα μπροστά από το Δημαρχείο της Βεροίας θα πραγματοποιηθεί η Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου και στην συνέχεια θα τελεστεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Το βράδυ στις 20:οο στο Χώρο Τεχνών έχει προγραμματιστεί η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη «Μίκης ο Ευξείνιος». Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το επιστημονικό συνέδριο, ενώ το Σάββατο θα γίνει η λιτανεία προς το Βήμα του Αποστόλου Παύλου όπου και θα τελεστεί υπαίθριος πανηγυρικός εσπερινός. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή των εκδηλώσεων, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας θα προχωρήσει, από σήμερα Τρίτη έως και το Σάββατο, σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας. Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Την Τρίτη 25-06-2019

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στην ενταύθα οδό Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους έως τη συμβολή της με την οδό Βαρλάμη (πρώην Τρύφωνος), κατά τις ώρες 17:00΄- 21:00΄.

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στην ενταύθα οδό Π. Μελά από τη συμβολή της με την οδό Α. Αντωνιάδη έως τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, κατά τις ώρες 19:00΄- 23:00΄.

Την Τετάρτη 26-06-2019

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στην ενταύθα οδό Α. Αντωνιάδη από τη συμβολή της με την οδό Π. Μελά έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, κατά τις ώρες 08:30΄- 13:00΄ και από 18:00΄-21:00΄.

Την Πέμπτη 27-06-2019
Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στην ενταύθα οδό Α. Αντωνιάδη από τη συμβολή της με την οδό Π. Μελά έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, κατά τις ώρες 08:30΄- 13:00΄ και από 18:00΄-21:00΄.

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται, στην ενταύθα οδό Π. Μελά από τη συμβολή της με την οδό Α. Αντωνιάδη έως τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, κατά τις ώρες 18:00΄-21:00΄.

Την Παρασκευή 28-06-2019
Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται, στην οδό Α. Αντωνιάδη από τη συμβολή της με την οδό Π. Μελά έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως κατά τις ώρες 08:30΄-13:00΄ και από 18:00΄-21:00΄.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στις οδούς Περικλέους και Αντωνίου Καμάρα κατά τις ώρες 17:00΄-21:00΄.

Το Σάββατο 29-06-2019

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στις οδούς Περικλεόυς και Αντωνίου Καμάρα κατά τις ώρες 06:00΄-15:00΄.

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Βαρλάμη (πρώην Τρύφωνος) έως τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη κατά τις ώρες 17:00΄-22:00΄.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, στην οδό Μητροπόλεως καθώς στην οδό Κεντρικής από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας κατά τις ώρες 17:00΄-22:00΄.

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν του δρόμου, όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Μαυρομιχάλη από τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Σμύρνης κατά τις ώρες 17:00΄-23:00΄.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων στην οδό Μαυρομιχάλη κατά τις ώρες 17:00΄-23:00΄.


Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Ρυθμιστικές και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα ανωτέρω Υπηρεσίας, η οποία εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, πέραν των επιβεβλημένων, εφόσον απαιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ