Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Ημαθίας του ΚΙΝΑΛ

Με «φαρμακερές» ατάκες και πολύ ΠΑΣΟΚ!
Τους υποψηφίους Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για το νομό Ημαθίας παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 η Ν.Ε. του νομού, σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο εκλογικό κέντρο του κινήματος στην οδό Ελιάς στη Βέροια. Πρόκειται για την πρώτη
παρουσίαση ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου που πραγματοποιεί η Ν.Ε. Ημαθίας, καθώς θα ακολουθήσουν, αύριο στο εκλογικό κέντρο της Αλεξάνδρειας, παράλληλα με τα επίσημα εγκαίνια και την επόμενη εβδομάδα στο εκλογικό κέντρο της Νάουσας. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με πολλές... φαρμακερές ατάκες του Γραμματέα του της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κώστα Ασλάνογλου προς τους Ημαθιώτες Υπουργούς - πρώην στελέχη του κινήματος- και σε Νεοδημοκράτες υποψηφίους που... χώνουν την κουτάλα τους στο καζάνι του ΚΙΝΑΛ. Αλλά και με πολύ «ΠΑΣΟΚ», τόσο με σημαία μέσα στο εκλογικό κέντρο όσο και με την αναφορά της παράταξης με το παλιό της όνομα, ως... κρυφή ή και φανερή επιθυμία κάποιων στελεχών του.
Με την προσδοκία ενός πολύ καλού αποτελέσματος στην Ημαθία, που θα φέρει το ΚΙΝΑΛ στη δεύτερη θέση και που θα οδηγήσει στην κατάκτηση της μίας από τις τέσσερις έδρες, έπειτα από την πανελλαδική κατανομή, ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Κώστας Ασλάνογλου. Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο, είπε ότι είναι ανανεωμένο κατά τα 5/6, λέγοντας παράλληλα πως το ΚΙΝΑΛ ήταν το πρώτο που ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου, με τα ονόματα των ανδρών να είναι γνωστά από πολύ νωρίς και τη συμπλήρωσή του με την προσθήκη δυο αξιόλογων γυναικών.

Οι έξι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ για το νομό Ημαθίας είναι:
- Μαρία Τορορή
- Ειρήνη Σαββίδου
- Νίκος Μπρουσκέλης
- Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου
- Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου
- Μπάμπης Γκιόνογλου

«Απασφάλισε» κατά Τόλκα, Θεοχαρόπουλου, υποψήφια της ΝΔ
Λάβρος εναντίον πρώην στελεχών του ΚΙΝΑΛ από την Ημαθία, που υπουργοποιήθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον Άγγελο Τόλκα και Θανάση Θεοχαρόπουλο, έκανε λόγο για υπουργούς μιας χρήσης, λάτρεις της καρέκλας, πολιτικούς απατεώνες, περίεργους τύπους που ανακάλυψαν ξαφνικά την αριστερή τους καταγωγή και που μόνο ζημιά έκαναν στο χώρο, με την αποχώρησή τους να φέρνει ανακούφιση.
Επιτέθηκε και κατά υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας που «ψαρεύουν» σε θολά νερά, ενοχλώντας όπως είπε ακόμα και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, στέλνοντας μηνύματα από λίστες του κινήματος που βρέθηκαν στα χέρια τους, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, θεωρώντας πως θα είναι κυβέρνηση. Έκλεισε στέλνοντας μήνυμα προς τους παραπάνω, λέγοντας «Σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτά που πήρατε από τον ιστορικό χώρο - Σταματήστε να ενοχλείτε - Θα μας βρείτε μπροστά σας».

Στην ερώτηση του veriotis.gr «Επειδή το ΚΙΝΑΛ όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είναι ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης. Συγκυβέρνηση με ΝΔ ή με ΣΥΡΙΖΑ;», 

Ο Κώστας Ασλάνογλου είπε πως υπάρχει πολιτική απόφαση, που λέει ότι την απόφαση αυτή, θα την δώσει η ελληνική κοινωνία με την ψήφο της, ανάλογα με το πόσο ισχυρό θα βγει το ΚΙΝΑΛ. Δεν θα αφήσει το ΚΙΝΑΛ να μπει η χώρα σε περιπέτειες.


Νίκος Μπρουσκέλης:
«Υπάρχει σαφής απόφαση συνεδρίου. Το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά θα εξαρτηθεί με το αποτέλεσμα των εκλογών. Αν ο λαός μας δώσει υψηλό ποσοστό, θα μας λέει ουσιαστικά "κάντε κάτι άλλο". Αν όμως μας δώσει χαμηλό ποσοστό, θα μας θέλει στην αντιπολίτευση. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια απόφαση συνεδρίου. Για αυτούς που ανησυχούν αν είμαστε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ, απαντάω πως είμαστε μια αυτόνομη στρατηγική και έτσι θα παραμείνει. Δεν είμαστε ουρά κανενός και προχωράμε μόνοι μας και μπορούμε να κατακτήσουμε την έδρα στην Ημαθία».
Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου:
Η λύση έχει δοθεί από το συνέδριο, όπου αποφασίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ χαράζει τη δική του πορεία πηγαίνει προς τις εκλογές και δεν κοιτάζει ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Αν υπάρχει περίπτωση ανάγκης ή εθνικό ζήτημα, τότε θα αποφασίσει για το πως θα κινηθεί, μετρώντας τη δύναμή του. Πάνω στη σοσιαλιστική μας πορεία θα βρούμε τις συντεταγμένες για την οποιαδήποτε συνεργασία. Δε θα πάμε πουθενά ξέμπαρκοι. Έχουμε εθνική γραμμή και αποφάσεις συνεδρίου.
Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου:
Σκοπός μας η ανασυγκρότηση του χώρου που τον έχει ανάγκη ο τόπος. Έχουμε πρόγραμμα που ακουμπάει στην αλήθεια. Μετά τις εκλογές θα μετρηθούμε με το μπόι μας και με το μπόι των άλλων, για να δούμε που φτάνει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει για τον τόπο και την πατρίδα. Ναι, είναι υπεύθυνη στάση του ΚΙΝΑΛ να βοηθήσει ώστε να μην υπάρξει ακυβερνησία στη χώρα. 
Μαρία Τορορή:
Σήμερα γίνεται η επανεκκίνηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης. Οι πολιτικές θέσεις και αρχές του ΚΙΝΑΛ είναι ξεκάθαρες και με βάση αυτές θα συζητήσουμε την επόμεννη μέρα. Κάθε ερώτηση για την επόμενη μέρα εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.
Μπάμπης Γκιόνογλου:
Το ΚΙΝΑΛ έχει θέσεις και πρόγραμμα μελετημένο και κοστολογημένο, με απαντήσεις για τη γεωργία, τα ΑμΕΑ, για τους νέους, του μικρομεσαίους και όλο το κοινωνικό σύνολο του λαού μας. Μετά τις εκλογές θα αποφασίσουμε, σύμφωνα και με την απόφαση του συνεδρίου.

Συνέδριο και θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ;

Σε επόμενη ερώτηση του veriotis.gr, «Αν τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ είναι και πάλι μονοψήφια, όπως στις Ευρωεκλογές, αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας του κινήματος», ο Κώστας Ασλάνογλου απάντησε πως «Μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, έχουμε ζητήσει τη διοργάνωση συνεδρίου. Γιατί, άσχετα με το που θα μας κατατάξει ο λαός, με μικρά ή μεγάλα ποσοστά, η πραγματική δουλειά για εμάς ξεκινάει την επόμενη ημέρα. Ζητάμε από τους πολίτες να συμβάλουν με την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου ώστε αυτό να γίνει με καλύτερους όρους. Θα ανοίξουν συζητήσεις για όλα τα θέματα. Όλα είναι ανοιχτά».

Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στην Ημαθία - Κεντρικές ομιλίες με Καϊλή, Γερουλάνο, Ανδρουλάκη

Παράλληλα με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Ασλάνογλου, ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 26/6 το πρωί, θα επισκεφθεί την Ημαθία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, για μια συμβολική παρουσία και περιοδεία πριν την ομιλία της στη Θεσσαλονίκη. Η κ. Γεννηματά πιθανότατα θα επισκεφθεί τον κάμπο της Ημαθίας, καθώς σκοπός της επίσκεψής της θα είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Επίσης, ανακοίνωσε, πως στα πλαίσια μιας προσπάθειας που γίνεται να προσέλθουν στην Ημαθία κορυφαία στελέχη του κινήματος, πιθανότατα να την επισκεφθούν για τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις, σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, ως κεντρικοί ομιλητές, ο Παύλος Γερουλάνος, η Εύα Καϊλή και ο Νίκος Ανδρουλάκης.









8 σχόλια:

  1. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Ακόμη δεν βάλατε μυαλό ; Γιατί δε λέτε στον κόσμο ότι δεν βρίσκατε 2η γυναίκα υποψήφια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Βενιζέλο θα τον φέρετε ; Αυτόν Θέλουμε ; Μπορείτε ;
    Θα πιείτε και αυτό το πικρό ποτήρι.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά μπερδευτήκαμε, που ήταν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ ; στο Εκλογικό Κέντρο του ΚΙΝΑΛ ή στον στον πολυχώρο της Ελιάς με το ΣΥΡΙΖΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια και παρακολουθώντας τα γεγονότα είναι φανερό ότι υπάρχει σύγχυση σε όλα τα επίπεδα στο ΚΙΝΑΛ και στο ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν και εξουσία. Στην ΝΔ η σύγχυση θα έρθει αργότερα, δεν θα αργήσει, να είστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Αν ο Έλληνας είχε αξιοπρέπεια σέβονταν τον εαυτό του και σκεφτόταν το μέλλον των παιδιών του, αυτά τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά, στις προσεχείς εκλογές δεν θα έπρεπε να πάρουν ποσοστό πάνω από 2 τοις εκατό.

      Διαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ !! ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΡΩΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ . ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δεις στις 7 Ιουλίου αν ο λαός ξεχνά ή δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Κάποιοι σαν εσένα δυστυχώς τους τη θυμίζει. Εσύ φταις να είσαι σίγουρη. Ξύπνα κοίτα που έστειλε ο λαός το ΠΑΣΟΚ σου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ