Ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Με τις βραβεύσεις και τις προβολές των καλυτέρων ταινιών όπως αυτές επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή αλλά και μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα Stringless ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας. Στις 4 ημέρες του θεσμού προβλήθηκαν 39
ταινίες (31 διεθνείς παραγωγές), παρουσιάστηκαν μουσικά, θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα ενώ πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια και έκθεση φωτογραφίας. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η παρουσία Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών επιβεβαίωσαν πως το I.A.S.F.F αποτελεί πλέον ένα σημαντικό γεγονός στην περιοχή.

Οι ταινίες που βραβεύτηκαν είναι:
- 1η θέση: βραβείο καλύτερης Ελληνικής ταινίας: GOLDFISH του Γιώργου Αγγελόπουλου

- 2η θέση: βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας: KOLOSSAL, του Antonio Andrisani, Ιταλία
- 3η θέση: βραβείο κοινού: Funeral Days του Ambroise Michel, Γαλλία

ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ
1. “MUM I’M BACK”, Δημήτρης Κατσιμίρης, Ελλάδα
2. “BITTERSWEET LOVE”, Πέτρος Παπαδόπουλος , Ελλάδα
3. SHORT WAVE, Mohammad Esmaeeli, Ιράν
4. FRAMED , Marco Jemolo, Ιταλία


Όλοι εμείς οι συντελεστές του φεστιβάλ υποσχόμαστε πως κάθε χρονιά θα βελτιωνόμαστε με βασικό στόχο να προσφέρουμε στους θεατές και τους δημιουργούς που μας εμπιστεύονται μια ξεχωριστή εμπειρία, ταινίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας και την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της Αλεξάνδρειας.
Ευχαριστούμε θερμά την Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας για την άψογη συνδιοργάνωση, τους χορηγούς μας , την κριτική επιτροπή,την παιδική χορωδία Μελισσάνθη και την θεατρική ομάδα 1ου Γυμνασίου ,την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3, τα Μ.Μ.Ε για την προβολή , τους δημιουργούς για την εμπιστοσύνη τους καθώς και τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία του φετινού φεστιβάλ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Το 5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ