Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τη νεολαία ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Τσαβδαρίδης

Όλη η ομάδα είναι έτοιμη
Μ' αυτό το σύνθημα ξεκίνησε και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. «Ο όμορφος αυτός αγώνας θα είναι προς το συμφέρον της Ημαθίας» το χαρακτηριστικό σχόλιο της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στα social media του υποψήφιου βουλευτή

Ημαθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο γνωστός δικηγόρος έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για τις περιοδείες που θα κάνει και στους τρεις δήμους (Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια) και αναμένεται να δώσει την μάχη του σταυρού πόρτα-πόρτα. Με βασικό «όπλο» στην φαρέτρα του την εμπειρία και την δυναμική που αναπτύσσει στην κοινωνία θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της προεκλογικής περιόδου. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως αυτός ο αγώνας θα είναι απαιτητικός και με πολλές υποχρεώσεις, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένος για να κερδίσει. Πάντως, η νεολαία φαίνεται να είναι μαζί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ