Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ισχυρό μπουρίνι στην Ημαθία - Πτώση δέντρου από τον αέρα στην Κυψέλη

Εν μέσω κακοκαιρίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 24/6 η Ημαθία, με τοπικές καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι να πλήττει πολλές περιοχές. Στην Κυψέλη Αλεξάνδρειας, ο ισχυρός άνεμος ξερίζωσε πριν από λίγη ώρα δέντρο και το έριξε στο οδόστρωμα, στο σημείο λίγο πριν την είσοδο του χωριού.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απομακρύνει από το οδόστρωμα το πεσμένο δέντρο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν διερχόταν από το σημείο κάποιο όχημα και έτσι αποφύγαμε τα χειρότερα. Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγους μήνες νωρίτερα, αναγνώστρια του alexandreia-gidas.gr από όπου και το βίντεο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είχε επισημάνει την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, από τα δέντρα δίπλα στο οδόστρωμα. Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημερινό συμβάν:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ