Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξορθολογισμός χρεών - Πλάνο βιωσιμότητας για κάθε επιχείρηση

Λογιστικό γραφείο Ιωάννης Τσιαμήτρος - Ελάτε να βρούμε τη λύση
Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαχείρισης χρεών σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία τη στιγμή που βλέπουν την οικονομική τους δραστηριότητα να μειώνεται και το τζίρο τους να πέφτει. Δύο δεδομένα που δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο και αναπόφευκτα οδηγούν στο λουκέτο. Υπάρχει ωστόσο λύση, την οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε εξατομικευμένα για κάθε έναν και κάθε μία από εσάς και να ξαναγίνει η δουλειά σας βιώσιμη και κερδοφόρα. Η μετάβαση γίνεται μέσα από δύο στάδια, που φέρνουν δύο λύσεις στα προαναφερθέντα προβλήματα. Αφενός αναδιάρθρωση των οφειλών, αφετέρου υλοποίηση ενός δυναμικού μάρκετινγκ πλαν προκειμένου να αυξηθεί ο τζίρος και τα περιθώρια κέρδους.

1. Αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης της επιχείρησης και του μη εξυπηρετούμενου χρέους. Τακτική κατηγοριοποίηση των οφειλών ανά κατηγορία με συγκεντρωτικές μηνιαίες δαπάνες στις οποίες θα περιλαμβάνονται και οι ρυθμίσεις.

2. Τρόποι ρύθμισης της κάθε οφειλής ανάλογα με το είδος. Για τραπεζικές οφειλές τραπεζικό διακανονισμό, με πιθανή διαγραφή μέρους του ποσού, εξόφληση σε νέο δοσολόγιο. Για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, ρύθμιση ανάλογα με τις δυνατότητες και φυσικά υπαγωγή στις 120 δόσεις για τις οφειλές που υπάγονται. Για οφειλές σε τρίτους όπως προμηθευτές θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πλάνο και με τις δύο πλευρές ώστε να βρούμε ένα πλαίσιο εξόφλησης.

3. Τακτική παρακολούθηση των μηνιαίων υποχρεώσεων προς αποφυγή νέων οφειλών.

4. Το έργο για εξορθολογισμό θα γίνει πολύ πιο εύκολο με την ταυτόχρονη εφαρμογή ενός πλάνου αύξηση του τζίρου μέσω καινοτομίας, διαφήμισης και αλλαγών που θα συζητήσουμε εξατομικευμένα και θα έχει σαφείς αριθμητικούς στόχους. Μήνα με το μήνα η οικονομική πορεία της επιχείρησης θα βελτιώνεται.

Υπάρχουν λύσεις. Με προγραμματισμό και συγκεκριμένο οικονομικό σχέδιο μπορείτε να σώσετε την υπερχρεωμένη δουλειά σας. Σε όλο αυτό το δύσκολο έργο θα έχουμε νομική υποστήριξη για οποιδήποτε θέμα, είτε σε τραπεζικό διακανονισμό, είτε σε εξωδικαστικό, είτε σε διαφορά τρίτων. Ελάτε να βρούμε λύση.

Τσιαμήτρος Ιωάννης
Λογιστικά - Φοροτεχνικά - Εργασιακά - Συμβουλευτική
Μερκουρίου Καρακωστή 17. Βέροια 
2331303364 - 6976815536
tsiamitroslog@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ