Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καρτέρι» σε Ταχυδρόμο στην Κουλούρα

Της άρπαξαν την τσάντα με 5000€
Θύμα κλοπής έπεσε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου ταχυδρόμος στην Κουλούρα Βέροιας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, περίπου στις 10:10 το πρωί, δυο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έστησαν καρτέρι στην
52χρονη ταχυδρόμο που εκείνη την ώρα διένειμε την αλληλογραφία και τις συντάξεις στους κατοίκους και κινούνταν πεζή στο χωριό. Ένας εκ των δυο δραστών, βγήκε από το αυτοκίνητο, της άρπαξε την τσάντα, επιβιβάστηκε αμέσως στο αυτοκίνητο του συνεργού του και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του θύματος, ο δράστης δεν την απείλησε με κάποιο όπλο ούτε της επιτέθηκε, απλά την αιφνιδίασε αρπάζοντάς της την τσάντα, που περιείχε το ποσό των 5000€ περίπου, που προοριζόταν για πληρωμή συντάξεων. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.  

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα επίθεσης σε βάρος ταχυδρόμου στην Ημαθία, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, καθώς να σημειώσουμε πως τον Απρίλιο του 2019, θύμα ληστείας είχε πέσει και 44χρονη ταχυδρόμος στον Λουτρό Ημαθίας, όταν 5 κουκουλοφόροι της έκλεισαν τον δρόμο με το όχημά τους και υπό την απειλή μεταλλικού αντικειμένου την υποχρέωσαν να τους παραδώσει την τσάντα που περιείχε 15000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ