Νέο project by «λένος»: Ένα ονειρεμένο διαμέρισμα Airbnb στη Βέροια

Η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος είναι το πρώτο βήμα πριν την είσοδο του στην πλατφόρμα Airbnb. Στο βήμα αυτό προχώρησαν και οι ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος στη Βέροια, που ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, από επαγγελματίες που συνεργάστηκαν, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε έναν
σύγχρονο και φιλόξενο χώρο που θα διατίθεται για μίσθωση μέσω Airbnb. Η επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» αφουγκράστηκε απόλυτα την επιθυμία των ιδιοκτητών και σε συνεργασία με τον ιnterior designer Στέργιο Τασίωνα και με εξειδικευμένα συνεργεία που διεκπεραίωσαν τις εργασίες τους άμεσα και υπεύθυνα, δημιούργησαν και παρέδωσαν άμεσα ένα ονειρεμένο και άκρως ανταγωνιστικό στην πλατφόρμα του Airbnb διαμέρισμα.
Για την επένδυση των δαπέδων, του μπάνιου, πάγκων και διάφορων επιφανειών στην κουζίνα και στο καθιστικό, επιλέχθηκε πλακάκι τύπου μάρμαρο σε λευκούς τόνους και σε διάφορες διαστάσεις (η επιχείρηση λένος διαθέτει πλακάκια τύπου μάρμαρο μέχρι και σε διαστάσεις 120*240), υλικό που αν και θεωρείται ψυχρό, το αποτέλεσμα έδωσε μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς, πολυτέλειας και θαλπωρής σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος. 
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ