Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε... γκαζιάρικα στην Ελιά το 3ο «Riv3r Enduro Crossing»

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου στη Βέροια, το 3ο «Riv3r Enduro Crossing» που συνδιοργανώνεται από τα αθλητικά Σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών,
φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα. Η πρώτη μέρα περιελάμβανε τεχνικούς ελέγχους το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα  πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική έναρξη της διοργάνωσης στην πλατεία Ελιάς. Οι συμμετέχοντες που έφτασαν από σήμερα στη Βέροια για τον αγώνα της Κυριακής, καβάλησαν τις μηχανές τους για ένα πέρασμα μέσα από την πόλη της Βέροιας και κατέληξαν στην πλατεία Ελιάς, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει έναν έναν. Η βραδιά συνεχίστηκε με συναυλία των «Souled Out» και με τους διοργανωτές και αναβάτες να υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα, τόσο το Σάββατο το βράδυ στην πίστα που στήθηκε στην πλατεία Ωρολογίου, όσο και στον αγώνα της Κυριακής, στην αγωνιστική διαδρομή στις όχθες του Τριποτάμου. Δείτε φωτογραφίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του 3ου «Riv3r Enduro Crossing»:


























































ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
08:00 - 15:00 αναγνώριση διαδρομής αγώνα - προλόγου με τα πόδια
17:30 - 19:30 ελεύθερα δοκιμαστικά προλόγου στην πλατεία Ρακτιβάν
20:00 - 23:00 βραδινός αγώνας προλόγου πλατείας Ρακτιβάν - απονομές προλόγου


ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
10:30 - 15:30 εκκίνηση αγώνα, αγώνας, λήξη αγώνα
17:00 - 18:00 απονομές αγώνα - λήξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ