Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησε στο Επιμελητήριο η ευρεία σύσκεψη για το ροδάκινο

Ξεκίνησε πριν από λίγο στο Επιμελητήριο Ημαθίας, η ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε η αντιπεριφέρεια, με θέμα τα προβλήματα στα επιτραπέζια ροδάκινα, σε συνέχεια των επαφών που είχε τις τελευταίες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης με συνεταιριστικές και ιδιωτικές μονάδες που ασχολούνται με τη συγκέντρωση και εμπορία επιτραπέζιου ροδάκινου, την κοινοπραξία συνεταιρισμών οργανώσεων παραγωγών Ν. Ημαθίας και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου. Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, προκειμένου να εξεταστούν και να αναζητηθούν λύσεις για τα προβλήματα και τις ζημιές που έχει υποστεί η συγκεκριμένη καλλιέργεια. Τη σύσκεψη άνοιξε με την τοποθέτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ενώ στο πάνελ της σύσκεψης βρίσκονται ο ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Στέφανος Αποστολίδης και ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Χρήστος Γιαννακάκης, ενώ παραβρίσκονται βουλευτές του νομού, συνεταιριστές και μέλη αγροτικών συλλόγων.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων, παρουσιάζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης επιτραπέζιου ροδάκινου και να παρθούν αποφάσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ