Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη ενημέρωσης σε αγροτικές περιοχές από τον Υπ. Βουλευτή Φώτη Κουτσουπιά

Στη Μελίκη, στα Παλατίτσια, στη Βεργίνα και τα Ασώματα βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς, μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Συνάντησε ανθρώπους του μόχθου που παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν έχασαν ποτέ το κουράγιο τους και την ελπίδα για μια καλύτερη ημέρα ‪#‎metonKyriako. Ο Φώτης Κουτσουπιάς τους διαβεβαίωσε ότι θα εξακολουθήσει τις συχνές του επισκέψεις σε όλη την περιοχή, όπως έκανε πολλές φορές τα τελευταία 2,5 χρόνια και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να καταγράφει τα σοβαρά προβλήματα των αγροτικών περιοχών.

«Μόνο με κοινή δράση και σωστό προγραμματισμό θα προκύψουν αποτελεσματικές παρεμβάσεις με βάση το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την πρωτογενή παραγωγή και την αγροτική ανάπτυξη, με κεντρικά κριτήρια την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ