Quantcast

http://picasion.com/

Καλοκαίρι στο Μαύρο Πρόβατο!

Τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο διάκοσμο του βραβευμένου εστιατορίου Μαύρο Πρόβατο σίγουρα αρκετοί τον γνωρίσατε. Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα πιάτα του στην όμορφη αυλή που διαμορφώθηκε, για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Δοκιμάστε παραδοσιακές και ιδιαίτερες γεύσεις, απολαύστε ένα ωραίο κρασί από την πλούσια και ενημερωμένη κάβα, πιείτε μια παγωμένη μπύρα ή το ουζάκι σας και ζήστε απόλυτες γαστρονομικές εμπειρίες σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Ανοικτά κάθε μέρα από το μεσημέρι έως το βράδυ, ανακαλύψτε ποικιλία από μεζέδες, ευφάνταστες συνταγές και νιώστε με την παρέα σας αυτό το διαφορετικό, που κάνει πάντα το Μαύρο Πρόβατο να διαφέρει.

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
Κοντογεωργάκη 41 και Καστανιάς
https://www.facebook.com/MavroProvatoVeria
Τ.2331021211



2 σχόλια:

  1. Φανταστικά!!! Ήσυχα σε όμορφο περιβάλλον με καλο φαγητό!!!
    Πεντανόστιμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο περιβάλλον πολύ ωραία φαγητά υπέροχο σέρβις ευγενικός ο ιδιοκτήτης ευγενικό κ το προσωπικό κ το κυριότερο φιλικοί κ προσιτοί στα παιδιά συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ