Quantcast

http://picasion.com/

Κάλεσμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας - Οι πρώτες 100 υπογραφές

Αγαπητή Ημαθιώτισσα, αγαπητέ Ημαθιώτη. Βρισκόμαστε μπροστά στις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών στη μεταμνημονιακή εποχή είναι υψηλό. Συνίσταται στο ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα τα επόμενα καθοριστικά για το μέλλον της χρόνια, με ποιο
πρόγραμμα και με ποιο
σχέδιο. Στο αν θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί η προοδευτική πορεία της με κοινωνική ευαισθησία, με κοινωνική προστασία και ελαφρύνσεις για τα μεσαία στρώματα και τους πλέον αδύναμους οικονομικά ή αν θα γυρίσει πίσω στις αλήστου μνήμης εποχές της κρίσης και της χρεοκοπίας. 

Τα διλήμματα που μπαίνουν για τον καθένα μας μπροστά στην κάλπη είναι μεγάλα και συγκεκριμένα, και βεβαίως, πολύ διαφορετικά και πολύ πιο σοβαρά από αυτά των ευρωεκλογών.

Θα δώσουμε μια νέα ώθηση στην πρόοδο, τη σταθερή πορεία εξόδου από την κρίση και την οικονομική ανάπτυξη ή θα επιτρέψουμε με την ψήφο μας τον τροχό της ιστορίας να ξανακατρακυλήσει στα μαύρα χρόνια των μνημονίων, της τρόικας και του ΔΝΤ, των απολύσεων και των περικοπών;

Θα δώσουμε τη δυνατότητα στο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την πλήρη ανάταξη της οικονομίας με δίκαιη ανάπτυξη και την άρση των αδικιών που επιβλήθηκαν από τα μνημόνια ή θα παραδώσουμε το τιμόνι της χώρας σε εκείνους που προετοιμάζουν ένα μέλλον ζοφερό, όμοιο ή και χειρότερο από το δικό τους παρελθόν, με σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, με περικοπές σε κοινωνικές δαπάνες και συντάξεις, με περιορισμούς εργασιακών δικαιωμάτων, με απολύσεις;

Θα δώσουμε την ευκαιρία σε δυνάμεις που, κάτω από αντίξοες συνθήκες, πέρασαν τις συμπληγάδες των δανειστών και οδήγησαν σε ξέφωτο την οικονομία, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για τα τρία τελευταία έτη ή σε όσους παραπλανητικά ονομάζουν "αλλαγή" την παλινόρθωση του παλαιού πολιτικού συστήματος και των ανθρώπων που το υπηρέτησαν, με διαπλοκή, με σκάνδαλα, με πελατειακές σχέσεις; Με επιλογές που οδήγησαν στην κατάρρευση της οικονομίας και την απώλεια τουλάχιστον του 25% του ΑΕΠ της Ελλάδας, που υπονόμευσαν το μέλλον των παιδιών μας και οδήγησαν σ’ αυτό που πολλοί το είπαν "σύγχρονη ελληνική τραγωδία";

Απαιτούμε αντιπαράθεση προγραμμάτων από όλους τους πολιτικούς χώρους -κυρίως από την αξιωματική αντιπολίτευση- με ακρίβεια και σαφήνεια σε ό,τι πρόκειται να εφαρμόσουν μετεκλογικά.

Με την ψήφο μας θα ανανεώσουμε τη θητεία όσων αποδεικνύουν καθημερινά ότι διαθέτουν δημοκρατική ευαισθησία και λαμβάνουν τα μηνύματα των πολιτών, αφού αποτελούν σάρκα από τη σάρκα τους, όσων αναστοχάζονται με κριτικό πνεύμα την πορεία τους στο πολιτικό γίγνεσθαι και μπορούν να δουν παραλείψεις ή τυχόν λάθη.

Δεν θα υποκύψουμε στις ορέξεις των γνωστών και μη εξαιρετέων ΜΜΕ, σε όσους με αλαζονεία θεωρούν την πολιτική εξουσία αποκλειστικό ή κληρονομικό τους δικαίωμα, σε όσους απειλούν να μας τιμωρήσουν, να τιμωρήσουν το λαό επειδή τους έθεσε για ορισμένα χρόνια στο περιθώριο.

Αγαπητοί πολίτες της Ημαθίας

Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο αναλογιζόμενοι την περιπέτεια που πέρασε η πατρίδα μας από το 2010, περιπέτεια που δοκίμασε τις ζωές και τις αντοχές μας, κατανοούμε τις ενστάσεις σου για παραλείψεις ή προσδοκίες που δεν υλοποιήθηκαν, την κόπωση σου μετά από τόσα χρόνια λιτότητας και μνημονίων.

Ωστόσο, επειδή υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ εκείνων που μας έφεραν τα μνημόνια και τα θεώρησαν ευλογία Θεού και εκείνων που τους επιβλήθηκαν με τη θηλιά στο λαιμό και που τελικά μας απάλλαξαν από αυτά και επειδή η χώρα έχει κάνει θετικά βήματα σε ότι αφορά μακροοικονομικά μεγέθη και την καθημερινότητα, σας καλούμε να συνυπογράψετε μαζί μας και να αποτελέσετε ανάχωμα με την ψήφο σας, ώστε η χώρα να μην γυρίσει πίσω στα χέρια αυτών που την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε ενδεικτικά τις πρώτες 100 υπογραφές:

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΦΡΟΣΩ

ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΗ

ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΑΚΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΑΡΑΝΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΑ

ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΒΟΥΛΟΥΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΓΑΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΟΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΖΑΪΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΖΑΧΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΟΝΝΙ ΣΤΕΦΑΝΟ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΙΝΤΖΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΚΑΙΤΗ

ΚΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΤΑ

ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΝΕΣΤΩΡ

ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΪΝΑ

ΚΩΤΣΙΔΟΥ ΕΦΗ

ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΙΑΠΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΛΙΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΗΤΤΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΠΑΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΛΕΤΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΜΠΛΕΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΠΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΜΠΟΖΙΟΛΑ ΑΝΝΑ

ΜΠΟΥΡΑΖΗ ΙΣΜΗΝΗ

ΜΩΚΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΜΩΚΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΝΤΙΝΑΣ ΧΑΡΗΣ

ΞΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

PLANGARITSA ARMIDA

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΡΥΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΑΖΑΚΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ

ΣΙΩΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΙΩΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΣΙΩΠΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑ

ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΕΦΗ

ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΤΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΖΕΛΕΠΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΡΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΣΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ ΕΥΠΡΑΞΙΑ

ΤΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΦΡΑΓΚΟΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ

ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 

----------------
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΑΘΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο, Εληάς 6 Βέροια

7 σχόλια:

  1. ...τον φπα τον εκανε 24% ο μητσοτακης? Ειναι εκφραση προοδευτικης δημοκρατικης ιδεολογιας η αναγνωριση γλωσσας και εθνοτητας στους βουλγαρους των σκοπιων με 153 βουλευτες(απο υφαρπαγη λαικης ψηφου σε αλλα κομματα και οχι κυβερνητικους) και οχι με 180 η δημοψηφισμα ; οι δρακοι ανηκουν στα παραμυθια κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συμφωνία των Πρεσπών σίγουρα ενόχλησε την πλειοψηφία των κατοίκων της Βορείου Ελλάδας αλλά,όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, και όλης της χώρας. Μονόπλευρα ο κ.Τσίπρας προχώρησε στην ψήφισή της χωρίς τη συναίνεση της αντιπολίτευσης.Απομένει να δούμε στην πράξη την πολιτική που θα ακολουθήσει ο, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις , επόμενος πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης. Οι δηλώσεις του όμως περί παρακολούθησης της συμφωνίας και ορθής εφαρμογής της, δεν φαίνεται να διαθέτουν την αντιπολιτευτική ορμητικότητα των πρώτων ημερών.(ο Νότης Μηταράκης μιλώντας χθες σε εκπομπή της ΕΡΤ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ αναθεωρητική δύναμη. Για αυτό δε θέλαμε την υπογραφή της Συμφωνίας Πρεσπών. Τώρα οφείλουμε να σεβαστούμε τα τετελεσμένα & το Διεθνές Δίκαιο, αλλά θα ελέγχουμε βήμα-βήμα την εφαρμογή της Συμφωνίας προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων)
    Στην πράξη θα δοκιμαστεί και αυτός .Εύκολες δικαιολογίες του τύπου : δεσμευόμαστε από τις υπογραφές των προηγούμενων , η εξωτερική πολιτική έχει συνέχεια κτλ, σίγουρα δεν θα ικανοποιήσουν την βάση της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε αγώνα για την ανατροπή της συμφωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνω κουραστικός αλλά θα το ξαναπώ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Τα σκισμένα μνη μόνια το δημοψήφισμα 5-7-2015, τους πνιγμένους και καμένους σε Μάνδρα και Μάτι, τα εκατομύρια που διαδήλωναν σε όλη την Ελλάδα για το Μακεδονικό και δεν ίδρωνε το αυτάκι σας, την αλαζονεία σχεδόν όλων σας και ειδικά του Πολάκη, τις συντάξεις που δεν μειώνονται, τον πόλεμο που κάνατε σε θρησκευτικά στη σημαία, στην προσευχή, στο θεσμό της οικογένειας,(γονέας Α και Β)στο δικαίωμα αλλαγής φύλου από 15 ετών,την εισβολή χιλιάδων λαθραίων μεταναστών στη χώρα και πολλά άλλα. Πρίν δεν μας ακούγατε, τώρα θα από μας και θα ξεκουφαθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουρλήδικο το Εληάς 6. Ιδίως άμα κρίνουμε από το τροπικό μαύρισμα του προηγούμενου νοικάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατανοητή η αγάπη σας στο μαύρο μια και είναι το χρώμα της ιδεολογίας σας. Πετάτε σαν καμουφλάζ της πολιτικής σας ανεπάρκειας το θέμα των Πρεσπών και παρουσιάζετε το μαύρο άσπρο στον κοσμάκη...Για το μαύρισμα της καθημερινότητας των ανθρώπων από την εποχή του Καραμανλή του νεότερου, και για τα μαύρα χρόνια που προηγήθηκαν, ούτε λόγος. Αφήστε πια το σούπερ τροπικό μαύρισμα της ΕΡΤ. Πάντα εσείς, πάντα οι ίδιοι πίσω από το μαύρο της ζωής μας. Άντε και με τη μαύρη πλερέζα τώρα, μήπως και δούμε άσπρη μέρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος δεν υποστηριζει το συριζα εχει μαυρη ιδεολογια.Δεν πηρατε το μαθημα που σας εδωσε ο λαος στις ευρωεκλογες...

      Διαγραφή
    2. Εχετε απολυτο δικαιο αγαπητε.....ολα στο βωμο της επαναφορας της αρπαχτης, μιζας κτλ. Αληθεια δεν ξερω τι εχει να κερδισει ο αμνημων μεσοΕλληνας απο την ΝΔ....θα το δουνε στην πορεια το εργο....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ