Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτάζεις το Σαββατοκύριακο; Αυτό είναι το καλύτερο κέρασμα για τη γιορτή σου!

Φρεσκοψημένες χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδη» από 11€!
Σε λένε Πέτρο, Παύλο, Απόστολο, Παυλίνα, Πετρούλα ή Αποστολία; Των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου το Σάββατο και των Αγίων Αποστόλων την Κυριακή, μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας μας αλλά και

πολύς κόσμος γιορτάζει και έχει την τιμητική του. Αν γιορτάζεις λοιπόν και θέλεις να κεράσεις τους συναδέλφους σου στη δουλειά ή τους καλεσμένους σου στο σπίτι, οικονομικά και κυρίως πεντανόστιμα, πάρε τώρα τηλέφωνο στα 2331093390 - 6973747334. Κάνε την παραγγελία σου και οι χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» της αρεσκείας σου θα είναι την Τρίτη, έτοιμες ψημένες και στο χώρο που επιθυμείς και μόνο από 11€!
Με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, με κότα, κιμά ή με ζαμπόν και κασέρι, με κρέμα και μπόλικη άχνη αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, όποια και αν επιλέξετε, το κέρασμα θα γίνει ανάρπαστο! Οι παραδοσιακές χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» διατίθενται και άψητες, κατεψυγμένες, για να τις ψήσετε εσείς όποτε επιθυμείτε.
Θέλετε να ετοιμάσετε μόνοι σας πίτες ή γλυκά για να κεράσετε; Οι «Αφοί Γεωργιάδη» από το 1937 ανοίγουν το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο και είναι κοντά σας και με φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες, πίτσες.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 11€
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11€
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 13€

2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1€ λιγότερο


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 
2331093390 - 6973747334




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ