Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ένα γιγάντιο ροδάκινο στο πάρκο Ελιάς!

Έκπληκτοι έμειναν όσοι πέρασαν σήμερα το πρωί από το πάρκο της Ελιάς, βλέποντας ένα γιγαντιαίο ροδάκινο να έχει «πέσει» επάνω στο γρασίδι. Όχι, το ροδάκινο δεν έπεσε από κάποια γιγαντιαία ροδακινιά αλλά είναι μέρος της διακόσμησης του πάρκου, για το διήμερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που
πραγματοποιείται εκεί, το Σάββατο και την Κυριακή, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Να θυμίσουμε πως στο διήμερο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, ο κόσμος που θα έρθει στην Ελιά, θα απολαύσει, εντελώς δωρεάν, γαστρονομικές απολαύσεις με βάση το ροδάκινο από κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, ροδακινο-κεράσματα και συναυλίες! Κύριος στόχος των διοργανωτών είναι η προβολή του ροδάκινου και η διαφήμιση της πόλης μας σε ολόκληρη την χώρα. Ήδη η συμμετοχή του κόσμου είναι εντυπωσιακή, ενώ σύμμαχος των εκδηλώσεων είναι ο καλός καιρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ