Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτες καλοκαιρινές προσφορές και δώρα από το «Φαρμακείο Μουρτζίλα»

Δώρο τσάντα θαλάσσης!
Έρχονται οι καλοκαιρινές εξορμήσεις και το βασικότερο προϊόν που δε πρέπει να λείπει από την τσάντα θαλάσσης μας είναι το αντηλιακό. Αυτό το γνωρίζουν καλά στο «Φαρμακείο Μουρτζίλα» και έτσι σας προσφέρουν 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ!!! Το καλύτερο
όμως πέρα από την έκπτωση είναι ότι το «Φαρμακείο Μουρτζίλα» σας δίνει ΔΩΡΟ μια υπέροχη ΤΣΑΝΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ με την αγορά 1 αντηλιακού! Ναι καλά διαβάσατε με μόλις 1 αντηλιακό, ΔΩΡΟ μια τσάντα θαλάσσης, και είστε έτοιμοι για παραλία!

Το «Φαρμακείο Μουρτζίλα» φροντίζει για όλη την οικογένεια και εννοείται πως δεν ξεχνάει και τους μικρούς μας φίλους! Έτσι προσφέρει έκπτωση 30% και στα παιδικά και βρεφικά αντηλικά!

Αν τώρα αυτό που σας απασχολεί είναι το να κάνετε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς να βλάψετε την επιδερμίδα σας, το «Φαρμακείο Μουρτζίλα» έχει τις ιδανικές προτάσεις για εσάς. 

Δείτε τις φωτογραφίες:








Τρεμπεσίνας 20, Βέροια (περιοχή ΚΤΕΛ)

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:30 
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ