Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλό τροχαίο το πρωί του Σαββάτου στον Περιφερειακό της Βέροιας

Μέσα σε μισή ώρα και σε απόσταση 400 μέτρων!
Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 8/6 στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, σε απόσταση μόλις 400 μέτρων και διαφορά μεταξύ τους μόνο μισής ώρας. Συγκεκριμένα, ήταν 11 το πρωί, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν πάνω στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της οδού Ηφαίστου. Από τη σύγκρουση δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός στους επιβαίνοντες, παρά μόνο υλικές ζημιές που όμως ήταν αρκετά μεγάλες. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας για να καταγράψει το συμβάν, να ερευνήσει τα ακριβή αίτια του τροχαίου και να ρυθμίσει την κυκλοφορία έως ότου απομακρυνθούν τα οχήματα.
Την ώρα μάλιστα της καταγραφής, μισή ώρα μετά το πρώτο τροχαίο και μόλις 400 μέτρα παρακάτω, μπροστά από το ξενοδοχείο Αιγές, σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο, ευτυχώς και αυτό μόνο με υλικές ζημιές. Προσοχή παιδιά... μην το τριτώσουμε σήμερα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ