Quantcast

http://picasion.com/

Δήλωση υποψηφιότητας του Φώτη Κουτσουπιά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα από την Νέα Δημοκρατία την ανακοίνωση του ονόματός μου ως υποψήφιου βουλευτή στην Ημαθία, για τις εκλογές που έρχονται. Αγώνες δυόμιση χρόνων για την ανάλυση και διάδοση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκουν την
μερική τους δικαίωση. Η ολική δικαίωση θα επέλθει με την εκλογή μου, ως εκπροσώπου των συμπατριωτών μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η ενασχόληση με την πολιτική είναι ένας αγώνας. Είναι μια διαρκής μάχη για ιδανικά, είναι μια μάχη για αξίες αλλά και μια προσπάθεια για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η σχέση του απλού πολίτη με την οργανωμένη έκφραση της κοινωνίας που είναι το κράτος, είναι συνεχής έχει μία δυναμική και μερικές φορές επιφέρει αδικίες οι οποίες πρέπει να επανορθώνται.

Ο βουλευτής, ως σύνδεσμος ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και το κράτος, θα πρέπει να λειτουργεί με γνώμονα την επανόρθωση των αδικιών και την ίση μεταχείριση όλων των πολιτών από το κράτος.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που ενστερνίζεται τις αρχές της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, γι'αυτό και εγώ ζητώ την ψήφο σας για μπορέσω να λειτουργήσω προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ειλικρίνεια των προθέσεων στην πολιτική δεν είναι αυτονόητη, θα πρέπει να συνοδεύεται από πολιτικό πολιτισμό, συνέπεια, αφοσίωση στους στόχους και ευπρεπή συμπεριφορά. Γι' αυτό και η διαδρομή του καθενός μας στην ζωή, τα εφόδια που έχει συγκεντρώσει αλλά και τα ίχνη που έχει αφήσει στις επαφές του με το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να αποτελούν για τους ψηφοφόρους σημαντικά αξιολογικά κριτήρια.

Η δική μου προσπάθεια είναι η πρώτη στην ενεργό πολιτική δράση, πάνω σε ένα υπόβαθρο ηθικό, παρακαταθήκη των οικογενειακών μου καταβολών, με επίκεντρο την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η επιλογή μου με καθ' όλα αξιοκρατικά κριτήρια στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και το εφόδια που απέκτησα κατά την επιμόρφωσή μου στην Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών του Κόμματος, καινοτομία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την δημιουργία νέων στελεχών αποτέλεσαν την βάση πάνω στην οποία στηρίχθηκε η προσπάθεια ενασχόλησής μου με την πολιτική.

Η Ημαθία, με το ξεχωριστό ανθρώπινο δυναμικό της, με τις μοναδικές της αρχαιότητες, με τα εύφορα εδάφη της και τις ποικίλες καλλιέργειες, με τη μεταποιητική βιομηχανία οπωροκηπευτικών και με τα υπέροχα τοπία της, χρειάζεται ώθηση για να ανοίξει και πάλι τα φτερά της σε νέους ορίζοντες, σε μία δυναμική και σταθερή ανάπτυξη.

Στα δυόμιση τελευταία χρόνια έχω επισκεφθεί κάθε σπιθαμή της, έχω συνομιλήσει με χιλιάδες συμπατριώτες, έχω καταγράψει πάμπολλα προβλήματα και ζητώ την στήριξή σας και την ψήφο σας για να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυσή τους.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ με το χέρι στην καρδιά σας.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΦΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.


4 σχόλια:

  1. ΦΩΤΗ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ
    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΡΙΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΘΑΡΑ , ΑΞΙΑ , ΔΥΝΑΜΙΚΑ . ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ
    ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Σ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΩΡΟ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ