Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο αρχείο η υπόθεση με τους λογαριασμούς Σημίτη, Χρυσοχοΐδη και Μαλέσιου

Δεν προέκυψαν στοιχεία «μαύρου χρήματος»
Στο αρχείο τέθηκε από την Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων η υπόθεση που προέκυψε από την απόφαση της επικεφαλής της εν λόγω Αρχής αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαΐρη για ερευνηθούν οι λογαριασμοί του πρώην πρωθυπουργού
Κώστα Σημίτη μελών της οικογενείας του και κυβερνητικών στελεχών που είχαν διατελέσει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Η υπόθεση που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και είχε εμφανιστεί ως μία ακόμα υπόθεση ενοχοποίησης πολιτικών αντιπάλων, ετέθη τελικώς στο αρχείο με απόφαση της επικεφαλής της Αρχής Άννας Ζαΐρη, εννέα μήνες μετά την παρέμβαση της να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του Κώστα Σημίτη, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Ευάγγελου Μαλέσιου αλλά και μελών της οικογενείας τους.

Η θέση της υποθέσεως στο αρχείο έγινε Η έρευνα για Σημίτη, Χρυσοχοΐδη και λοιπούς ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση της υποθέσεως στο αρχείο, καθώς από τις έρευνες που έγιναν δεν προέκυψε κάτι σε βάρος των ελεγχόμενων, κάτι που είχε άλλωστε με δήλωσή του προαναγγείλει ο πρώην πρωθυπουργός. Η αρχειοθέτηση είναι οριστική και δεν ενημερώνεται άλλη αρχή.


7 σχόλια:

  1. Να τα βλέπουν αυτά ορισμένοι "άσπονδοι φίλοι" του Μιχάλη από την περιοχή μας, οι οποίοι μόλις έφυγε από την εκλογική μας περιφέρεια, έπεσαν να τον "φάνε". Όσο ήταν όμως τοπικός βουλευτής και Γραμματέας εδώ "σούζα" ήταν όλοι τους. Ξέχασαν αμέσως όσα έκανε για το Νομό (αλλά και για τους ίδιους) και άρχισαν να τον κατηγορούν για πολλά. Ο ίδιος ποτέ δεν απάντησε διατηρώντας τη σεμνότητα που τον διακρίνει. Τώρα παίρνουν την απάντησή τους από το επίσημο κράτος και μάλιστα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
    Η Χώρα μας λέει πολλά για τους αχάριστους και τους Μέτριους και είναι όλα αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, τόσους βόλεψε, έτσι μετράει αν είσαι καλός... Τώρα που είναι;

      Διαγραφή
  2. Ε... ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά λένε για τους αχάριστους . Βοήθησε όλο το Νομό (σχολές Αστυνομίας, συνοριοφυλάκων σε Βέροια Νάουσα Χώρος Τεχνών Μουσεία κλπ), ευτυχώς την αξία του την αναγνωρίζουν ακόμη και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, οπότε δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Μπορεί να έκανε και τα μικρορουσφέτια αφού έτσι τον θέλαμε και εμείς αλλά και το σύστημα. Καλό έκανε, κακό όμως δεν έκανε. Τώρα για το που είναι ; δεν χαίρεσαι που δεν κάνει τον "μαϊντανό" στα κανάλια ; δεν χαίρεσαι που δεν προκαλεί με δηλώσεις ανούσιες ; Δεν χαίρεσαι που μετά το "δεν διάβασα όλο το μνημόνιο" ίσως κάνει την αυτοκριτική του σιωπώντας ; Όσο για τον άλλο φίλο που λέει ότι "ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!" Μα δεν κατάλαβε ότι το δημοσίευμα λέει ότι "δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του" , άρα τουλάχιστον αυτός δεν έβαλε το "χέρι στο μέλι" όπως άλλοι.
    Να έχουμε το θάρρος να τα λέμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχουμε το θάρρος να λέμε ότι προσεληφθησαν και με πλαστά ε. Και το ξέρανε έτσι; Δεν το λες και μικρορουσφετι αυτό. Και μετά από πόσα χρόνια τα ανακαλυψανε. Είναι αχαριστία; Αδικία είναι για τους άλλους που τους χαραμισανε τη ζωή που δεν κάνανε σωστά τη δουλειά τους.

      Διαγραφή
    2. αυτός φταίει και για τα πλαστά (αν είναι έτσι) ; Αυτός τα υπάβαλε πλαστά ; Όχι ο ενδιαφερόμενος; Όλα επάνω του ; Μήπως υπερβάλλεις ; Άρα είναι κακός για κάποια προσωπική εξυπηρέτηση για την οποία σίγουρα τον πίεσε ο ενδιαφερόμενος ή μπορεί και να τον απείλησε με τις ψήφους της οικογένειας. Και όλα αυτά σε ένα ανάλογο πολιτικό σύστημα του δούνε και λαβείν. Και ότι έκανε και έφερε στην Ημαθία μηδενίζεται για κάποιο προσωπικό "ρουσφέτι".
      Σίγουρα φίλε δεν υπάρχει σωτηρία , μας τραβάς όλους στην καταστροφή, μας παίρνεις μαζί σου.

      Διαγραφή
    3. Οδήγησε μας εσύ στο δεν με νοιάζει για τους άλλους εγώ να είμαι καλά. Νοοτροπία που την πληρώνουμε εδώ και δέκα χρόνια τώρα. Δώστε σ αυτούς μόνο που θέλετε και οι άλλοι ας πνιγούν. Αυτά έκανε, όλα τ άλλα αερολογίες και οι σχολές εξαφανιστηκαν και τα μουσεία δεν λειτούργησαν. Ασχοληθείτε μόνο με το τώρα και το εμείς, όχι με τι μέλλον και για όλους.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ