Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνθισαν ξανά οι ροδακινιές στο Δημαρχείο Βέροιας

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές»
Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ανθισμένες Ροδακινιές» που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας και τη Fujifilm Hellas. Το υλικό της έκθεσης... μαζεύτηκε από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Απριλίου, τότε στον κάμπο της Ημαθίας συμβαίνει αυτό το μοναδικό φαινόμενο της ελληνικής υπαίθρου, την απέραντη ροζ θάλασσα που σχηματίζουν οι ανθισμένες ροδακινιές. Εκατοντάδες φωτογράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με φωτογραφικές μηχανές ή και κινητά τηλέφωνα, από τη Βέροια, την Ημαθία, από όλη την Ελλάδα, ακόμα και από το εξωτερικό, ξεχύθηκαν εκείνο το διάστημα στον Ημαθιώτικο κάμπο, αποτυπώνοντας μέσα από το φακό τους και τη δική τους ματιά, τις ανθισμένες ροδακινιές.
420 από αυτούς έστειλαν το αγαπημένο τους «κλικ» στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΤΟΒ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ροδάκινου, γεμίζοντας το mail του με εκατοντάδες υπέροχες εικόνες. Τρεις όμως ήταν αυτές που ψηφίστηκαν από την κριτική επιτροπή και μια από το κοινό, ως οι καλύτερες του φετινού διαγωνισμού και βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης.

1ο Βραβείο πήρε η φωτογραφία του Δημοσθένη Θωμαΐδη, 2ο βραβείο η φωτογραφία του Νικόλαου Καραμπετάκη και 3ο βραβείο η φωτογραφία της Ευγενίας Κανέλη. Το βραβείο κοινού, με τα περισσότερα like στα social media πήρε η φωτογραφία του Θεολόγου Μαρμάγγελου. Όλοι οι νικητές έλαβαν από ένα υπέροχο δώρο, προσφορά της Fujifilm Hellas.
Οι φωτογραφίες θα παραμείνουν στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας για όλην την επόμενη εβδομάδα. Και μην ξεχνιόμαστε... Το 4ο Φεστιβάλ Ροδάκινου συνεχίζεται αύριο με δράσεις για παιδιά, συναυλίες αλλά και απολαυστικές μαγειρικές δημιουργίες στην πλατεία Ελιάς, με βασικό υλικό, τι άλλο; Το ροδάκινο! Όλες οι δράσεις είναι ελεύθερες για το κοινό. Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:


















Σάββατο 8 Ιουνίου 
· Το κυνήγι του χαµένου Ροδάκινου Δηµιουργικές δράσεις για παιδιά - Δηµαρχείο Βέροιας - ώρα 11:00 

· Γιορτή Γαστρονοµίας (πάρκο Ελιάς)
17:00-19:00 Μαγειρική για παιδιά µε τον σεφ Γιώργο Μεταξά 
19:00-20:00 Μαγειρεύουµε µε τον σεφ Γιάννη Σαµούκα 
20:00-21:00 Κερνάµε λιχουδιές µε ροδάκινο 

· Μουσική στο Πάρκο 
21:00-21:30 Χορωδίες Canto A Tempo και mammaCanto 
21:30-23:30 Συναυλία στο πάρκο Gadjo Dilo live 


Κυριακή 9 Ιουνίου 
· Βιωµατική δράση συγκοµιδής Ροδάκινου 
Αναχώρηση από την Ελιά - ώρα 10:00 

· Messy play για παιδιά Δηµιουργικό παιχνίδι µε Ροδάκινα, χρώµατα και φαντασία! 
Πάρκο Ελιάς - ώρα 11:00 - 13:00 

· Γιορτή Γαστρονοµίας (πάρκο Ελιάς) 
18:00-19:00 Μαγειρεύουµε µε τον σεφ Γιώργο Βαγόπουλο 
19:00-21:00 Μαγειρεύουµε µε τον σεφ Χρόνη Δαµαλά 

Παράλληλη δράση: Κερνάµε λιχουδιές µε ροδάκινο 

· Μουσική στο Πάρκο 
21:00-23:00 Συναυλία στο πάρκο Balsam Blue live

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας στο facebook στη διεύθυνση: ΤΟΒ - Τουριστικός Όμιλος Βέροιας www.facebook.com/veriatourismclub/ και το www.veriapeach.gr

2 σχόλια:

  1. Πολύ χαμηλό επίπεδο φωτογραφιών, η επιλογή της πρώτης φωτογραφίας είναι τουλάχιστον για γέλια. Δεν φαίνεται καν αν είναι ροδακινιες. Με τον τρόπο που γίνεται η αξιολόγηση την επόμενη φορά κανείς δεν θα στείλει φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι δυνατόν να βγάλανε αυτήν την φωτογραφία για πρώτη. Με τι κριτήρια έγινε η επιλογή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ