Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το περίπτερο της «Alexander» στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε o Τζιτζικώστας

Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών του αγροδιατροφικού κλάδου της Κεντρικής Μακεδονίας, η πρώτη παρουσία της Περιφέρειας σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, τη «Summer Fancy Food Show 2019» στη Νέα Υόρκη, χαρακτηρίστηκε από τις πλέον επιτυχημένες.
Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, η συμμετοχή της Περιφέρειας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου, ενώ οι b2b συναντήσεις, που διοργάνωσε η Περιφέρεια, άνοιξαν το δρόμο για την είσοδο των μακεδονικών προϊόντων στην αμερικανική και άλλες αγορές του κόσμου. Η «Summer Fancy Food Show 2019» είναι από τα κορυφαία γεγονότα παγκοσμίως στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, με ιστορία 65 ετών. Ανάμεσα στις δεκάδες επιχειρήσεις ξεχώρισε η γνωστή βιομηχανική επιχείρηση με έδρα τη Βέροια «Alexander», την οποία εκπροσωπούσε ο κ. Σωτήρης Σκουρτόπουλος. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τους δύο άντρες να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν απόψεις για τον αγροδιατροφικό κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ