Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αφετηρία τη Μπαρμπούτα και όχημα 7 άρπες...

«…18συν μουσικές ιστορίες μέσα από 329 χορδές...»
Μια διαφορετική συναυλία, ένα ταξίδι μέσα από τη μουσική της Ιρλανδίας, Ελλάδας, Ισπανίας, Αμερικής κ.α., με όχημα 7 άρπες, τη συνοδεία κρουστών και με ατμοσφαιρικό σκηνικό την παλιά Εβραϊκή συνοικία στη Μπαρμπούτα. Το μουσικό
σύνολο «Harp Ensemble PerHarps» απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 23/6 στη Μπαρπούτα, σε μια συναυλία που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εύηχη Πόλη, που για 5 ημέρες σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Βέροιας μικρές μουσικές πινελιές. 

Το Harp Ensemble PerHarps αποτελούν η Φυλλένια Βουνελάκη, η Δανάη Ζαφρανά, η Σταυρούλα Κουιτζόγλου, η Ζωή Κουντούρη, η Άννα Μήλιου, η Αγάπη Φασούλα και η Κατερίνα Κίτσου. Στα κρουστά η Νταβίνα Φλωρεντία και στην καλλιτεχνική επιμέλεια η Κατερίνα Κίτσου. Δείτε φωτογραφίες:



















1 σχόλιο:

  1. ευχαριστώ την ΚΕΠΑ και το Δήμο που μου έδωσαν την ευκαιρία να ακούσω για πρώτη φορά Άρπα ή μάλλον Άρπες ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Κάτι ξεχωριστώ και ωραίο, απόδειξη ο τόσος κόσμος που το παρακολούθησε.
    Πρόταση, να γίνει και πάλι κάτι ανάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ